Vivatel Together – новите абонати с 1000 безплатни минути и към фиксираната мрежа

Категория: Телекомуникации , Мобилни технологии
Наско Атанасов
понеделник, 8 Септември 2008 14:29ч

1000 безплатни минути месечно през първите 3 месеца и по 500 през останалата част от договора ще получават всички нови клиенти на абонаментния план vivatel Together. За първи път включеното време за разговори важи както за мрежата на мобилния оператор, така и за тази на БТК.

Цената на абонамента – 15 лв. – остава непроменена, но освен повече минути обновения план vivatel Together предлага месечно и по 200 безплатни SMS-а в мрежата на оператора през първите три месеца и по 100 през всички останали. До сега офертата се предлагаше с 500 минути и 100 кратки съобщения.

С новата оферта клиентите на vivatel ще имат възможност да закупят на преференциална цена и телефон Nokia 1680. При договор за една година мобилният апарат ще се продава за 49 лв., а ако сключат двегодишен договор потребителите ще вземат телефона само за 39 лв.

С новото предложение разговорите в мрежата на vivatel и към БТК, след изчерпване на месечния пакет минути, ще се таксуват по 15 стотинки. По-евтини ще бъдат и цените за разговори към мобилни оператори, които не са включени в 1000–та минути. Преди те се тарифираха за 0.38 лева, а сега всяка минута ще струва 4 стотинки по-малко - 0.34 лева.

След изразходването на включените SMS-и, кратките съобщения пък ще се таксуват по 0.13 лева, а тези адресирани към чуждестранни оператори ще струват 0.21 лева за смс. MMS-ите остават на цена от 0.60 лева, към всички оператори включително и към vivatel.

В момента мобилният оператор предлага седем различни абонаментни плана за частни клиенти. Цените им започват от 5 лв., което е най-ниския месечен абонамент на пазара, и включват до 7 часа време за разговори, 200 кратки съобщения и 100 MB безплатен интернет трафик на месец.


Етикети: Интернет , SMS , vivatel , БТК , Nokia , телефон , мобилни оператори , ИТ , Мрежата , ЕРП , чат , MMS , интернет трафик , БИ

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени