Транс Телеком се сертифицира по ISO 9001:2000

Категория: Телекомуникации , Събития
it FORUM
понеделник, 8 Септември 2008 10:01ч

Сертификат по ISO 9001:2000 получи телекомуникационният оператор Транс Телеком. Удостоверението представлява международно призната гаранция за ефективното управление на качеството на предлаганите услуги на всеки един етап от тяхното създаване и предоставяне до крайния потребител. Сертифицирането на телекома бе проведено в съответствие с изискванията на фирмата TUV NORD CERT.

Компанията стартира процедурата в отговор на нарастващата конкуренция в бранша и все по-високите изисквания на крайните потребители. С въвеждането на оптимизирана политика по качеството телекомът си поставя за цел да повиши ефективността си и атрактивността на предлаганите продукти и услуги.

От Транс Телеком уточняват, че предстои сертифицирането на компанията и по ISO 27001:2005 - стандарт, който поставя изисквания към системите за управление на информационната сигурност.

„Сертификатът от TUV NORD CERT е признание за всичко, което екипът на Транс Телеком е постигнал до момента. Оттук нататък сме изправени пред предизвикателството да отстояваме и укрепваме позициите си на пазара. Ангажираме се непрекъснато да се развиваме и да подобряваме технологията, квалификацията на служителите и качеството на обслужване", коментира Станимир Попов, изпълнителен директор на фирмата.Етикети: сигурност , СЕК , Транс Телеком , технология , ISO , стандарт , телеком , сертификат , ИТ , C , НАТО , ИРМ , БИ

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени