Софтуер на Xerox организира бизнес документацията

Категория: Софтуер , Интернет , Мрежи
it FORUM
петък, 5 Септември 2008 10:34ч

DocuShare Express улеснява малкия и средния бизнес при управлението на информацията.

Софтуер за управление на информационно съдържание и бързо организиране на критичните за бизнеса документи предлага Xerox. Продуктът DocuShare Express е в отговор на стремежа на компании от всякакъв мащаб да търсят начин да се справят с информационното претоварване – купища хартия и безбройни имейли, електронни документи и информация във всякаква форма. За малкия и средния бизнес тази задача може да се окаже скъпо начинание, което отнема много време.

DocuShare Express е онлайн система за архивиране на файлове, която предлага достъпно съхраняване, обработване и споделяне на информацията. В уеббазираните папки могат да се съхраняват сканирани документи от хартиен носител и дигитална информация във вид на таблици, текстове, както и имейли, блогове и wiki файлове. Софтуерът предлага бърз инсталационен процес, който не изисква специални технически познания и умения.

„Малкият бизнес може да се изправи пред сериозно предизвикателство при справянето с информационното претоварване - каза Цветан Томов, мениджър на проекти в Xerox България. - DocuShare Express поставя малкия и среден бизнес наравно с големите корпорации, що се отнася до управление на информацията и увеличаване на продуктивността.”
Проследяването на потока от информация на хартиени и дигитални носители може да се окаже труден процес за всеки малък бизнес, където административните ресурси са ограничени. DocuShare Express позволява на служителите да преглеждат материалите онлайн по всяко време, подпомагайки комуникацията и сътрудничеството без да натоварва бюджета.

Продуктът  включва също и времеспестяваща функция за сканиране, която дава възможност за upload на документи в специфични DocuShare папки с информация за дата, заглавие и вид на файла. Лесното надграждане до DocuShare или DocuShare CPX позволява на малките и средните компании да добавят нови, по-усъвършенствани решения за управление на информацията. 

Капацитетът на DocuShare Express е 10 потребители, които могат да публикуват информация, и 10 потребители с достъп до информацията. Новият софтуер може да бъде поръчан в представителството на Xerox България.


Етикети: софтуер , Xerox , СЕК , xerox България , онлайн услуги , файл , хартия , проект , блог , онлайн , България , ИТ , C , НАТО , архивиране , електронни документи , имейл , задача , информация , сканиране , БИ

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени