Три нови лазерни мултифункционални продукта на Xerox

Категория: Хардуер
Saga Technology
четвъртък, 4 Септември 2008 13:26ч

Xerox  пуска новите мултифункционални продукти WorkCentre 5016, WorkCentre 5020/DB и WorkCentre 5020/DN. Тези устройства съчетават функциите принтиране, копиране и сканиране и са проектирани за малки работни групи.

Заедно с богата функционалност, основните предимства на Xerox WorkCentre 5016 са приемливата му цена и лекотата на употреба и обслужване. Новото устройство принтира до 16 страници в минута, а тавите за хартия имат капацитет от 800 листа, което осигурява повече печат без прекъсване за зареждане. Мощният 400 MHz процесор и 64 MB RAM осигуряват светкавично обработване на задачите за принтиране и поддържат добрата работа на устройството. Режимите "икономия на тонер" и "спестяване на електроенергия" правят WorkCentre 5016 по-атрактивно за малки компании, които целят оптимизиране на разходите.

Xerox WorkCentre 5020/DB печата до 20 страници в минута. Машината се доставя с вградено устройство за двустранен печат и модул за автоматично захранване с хартия с капацитет 50 листа. Това мултифункционално устройство сканира и копира с лекота дори и обемни документи с много страници.

Мултифункционалният Xerox WorkCentre 5020/DN може да копира и сканира със скорост 20 страници в минута и е проектиран за работа в мрежа. Оборудван е с вградена мрежова карта и използва PCL емулатор, който позволява лесното интегриране на устройството във всяка съвременна корпоративна мрежа. Автоматичният двустранен печат и автоматичното  двупосочно захранване с хартия осъществяват принтирането и копирането на двустранни документи  само за миг.

Всички нови мултифункциоални устройства се доставят с Nuance PaperPort софтуер за автоматизиране на потока от документи и популярния пакет ABBYY FineReader PRO, софтуер за разпознаване на текст в сканирани документи,  който позволява още по-пълноценно използване на сканиращите функции. Етикети: процесор , ERP , софтуер , Xerox , мултифункционално устройство , копир , хартия , проект , работа , PC , ИТ , C , тонер , чат , разпознаване , WorkCentre , захранване , Xerox WorkCentre , сканиране , ABBYY

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени