Допълнително време за разговори дава vivatel при платена в срок сметка към БТК

Категория: Телекомуникации , Мобилни технологии
Saga Technology
сряда, 3 Септември 2008 17:51ч

Допълнително време за разговори през vivatel ще получава от днес всеки клиент на БТК, който плати сметката си към телекома навреме в някой от магазините на компанията или по електронен път. Новата програма се нарича "БТК месечен бонус". Бонусът представлява сума за разговори, която може да бъде заредена по всяка предплатена vivatel карта и е в размер на 5% от стойността на платената фактура за съответния месец.

Ако клиентът плати по електронен път, той получава бонуса си независимо от размера на своята сметка, а ако реши да направи това в някой от центровете на БТК, той ще получи своето допълнително време за разговори при фактура по-голяма от 20 лв. Например при средна сметка за месец от около 35 лв., потребителят автоматично получава близо два лева за разговори в мрежата на vivatel.

Бонус се начислява при всяко плащане на месечната сметка. Необходимо е единствено това да стане навреме и потребителите да нямат стари неплатени задължения към телекома. Условията са валидни за всички домашни абонаментни планове, както и за ADSL пакетите и могат да се прилагат към всички предплатени пакети на мобилния оператор. Достатъчно е потребителите да посочат номер на предплатена карта, по която да става зареждането.

В случай, че клиентите не притежават предплатена карта, те могат да си изберат и активират предплатен пакет на vivatel във всеки един от центровете на БТК. В момента мобилният оператор предлага три варианта на услугата – Опа!, Раз-Два и SIMпатия. Най-популярният - ОПА! – е на цена само 7 лева, с включено време за разговори на стойност 5 лева.

Клиентите могат да се възползват от офертата, както в магазините на БТК в цялата страна, така и на банкоматите на Борика и ОББ, системите на Datamax и Transcard и разплащателните сметки на компанията в по-големите търговски банки.Етикети: vivatel , БТК , ADSL , СЕК , НАП , БАН , банки , телеком , програма , търг , ИТ , C , Мрежата , SCA , DataMax , чат , банкомат , БИ

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени