Обществена поръчка за поддръжка на е-правителството открива МДААР

Категория: Любопитно , e-правителство
it FORUM
сряда, 3 Септември 2008 11:21ч

Процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет „Поддръжка на базите с правна и географска информация на системата ИСЕП” открива Министерството на държавната администрация и административната реформа (МДААР).

Предмет на поръчката е актуализиране, поддръжка, обслужване и предоставяне на правни описания на законови процедури по извършване на административни услуги, разработка на правни описания на законови процедури по нововъзникнали услуги, предоставяне и актуализация на справочна и приложима информация относно административните структури и тяхната дейност. С реализацията на настоящата поръчка се продължава изпълнението на програмата за електронно правителство след завършването на изпълнението на Интеграционната система на електронното правителство (ИСЕП).

При оценяването на офертите 50% тежест има предлаганата цена и 50% – съответствието с техническите спецификации.

Срокът за поддръжката е 48 месеца от датата на подписване на договора. Цената на тръжната документация е 240 лв. Срокът за подаване на офертите от кандидатите изтича в 17:00 часа на 7 октомври 2008 г.


Етикети: електронно правителство , МДААР , администрация , МВР , СЕП , програма , обществени поръчки , ИТ , информация , ИСЕП

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени