Acronis септември с промоция на фамилията продукти Snap Deploy 3

Категория: Софтуер , Приложен софтуер
Наско Атанасов
вторник, 2 Септември 2008 11:17ч

Acronis, доставчик на достъпен, мащабируем софтуер за управление на съхраняването на данните и възстановяване след бедствие, обяви днес, че през септември фамилията продукти за масово инсталиране и лесно мигриране на системи Acronis Snap Deploy 3 ще се продават на промоционална цена, която е с 20% по-ниска от стандартната.

Acronis Snap Deploy 3 предлага множество нови характеристики, които автоматизират и улесняват задачите по инсталиране и миграция: подновяване на хардуер и приложения, консолидиране на сървъри или преместване при центрове за данни от едно устройство към друго, като масовото инсталиране става необходима процедура. Времето за инсталиране на компютри намалява поне с 50%.

Преди 31 септември се дава 20% отстъпка за всички закупени лицензи на Acronis Snap Deploy. Като използва последната технология за съхранение на диска в изображение, Acronis Snap Deploy предоставя цялостно решение за масово инсталиране, което позволява на ИТ организациите да управляват централизирано инсталирането и възстановяването на лаптопи, десктоп компютри и сървъри, бързо и лесно независимо от производителя и конфигурацията.


"Никой от другите добре познати марки софтуер, които ние разглеждахме, не ни даваше нивата на стабилност и надеждност, които можехме да получим от Acronis Snap Deploy." - Пол Джонсън, Konica Minolta Business Solutions (UK) Ltd.

Новите характеристики на Snap Deploy 3 включват: Многонишков протокол – Инсталирането на нови машини се извършва с многонишков протокол, който намалява времето и цената на внедряване; Напълно автоматизирано масово инсталиране – Новите възможности включват Wake-on-LAN, задаване на график на инсталирането и централизирана конзола за управление на задачите; Внедряване на отделна машина – Позволява на администраторите да инсталират дори когато мрежата не е достъпна; Задаване на специфични настройки – Увеличава производителността на новите машини чрез разрешаване на променени размери на дяловете;  Напълно съвместим – Acronis Snap Deploy 3 for Workstation може да инсталира изображения на дискове създадени с Acronis Snap Deploy 2.0 или Acronis True Image; Инсталиране на различен хардуер – така новите системи ще се стартират като позволят да се добавят драйвери и да се зададат шаблони за специфичен хардуер.


Етикети: сървъри , LAN , съхранение на данни , софтуер , лаптоп , игра , НАП , Konica Minolta , технология , ATI , сървър , МВР , стандарт , СЕП , хардуер , ИТ , C , Мрежата , Acronis , лицензи , производителност , Acronis True Image , БИ , десктоп

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени