GFI EventsManager 8.1 е на пазара

Категория: Хардуер , Софтуер , Информационна Сигурност
Saga Technology
сряда, 9 Юли 2008 13:46ч

GFI Software, международен разработчик на софтуер за мрежова сигурност, сигурност на съдържанието и управление на съобщенията, обяви, че пуска в продажба нова прекомпилация на GFI EventsManager. В най-новата версия, 8.1, нивото на сигнализиране, когато са открити ключови събития или нарушения в мрежата, е разширено чрез поддръжка за сигнализиране за SNMPv2 съобщения.

GFI EventsManager позволява да се стартират действия като скриптове или да се изпращат предупреждения на един или повече получатели по имейл, съобщения чрез мрежата, и SMS съобщения, изпратени чрез имейл-към-SMS портал или услуга. В GFI EventsManager 8.1 е добавена поддръжката за сигнализацията чрез SNMPv2 съобщенията. Това поколение от SNMP сигнали също така ще позволи на администраторите да интегрират в GFI EventsManager вече съществуващи или общи механизми за наблюдение.

В други осъвременявания чрез прекомпилации, GFI EventsManager 8.1 беше оптимизиран, за да осигури на потребителите подобрен процес на инсталация. Някои от промените включват оптимизация на различни части при стартиране на продукта, осъвременена документация за инсталация, нови ръководства за бързо стартиране, за да помогнат на администраторите да добавят ресурси за събития, да създават правила и да работят с операции в бази данни по-бързо, както и способността да изтеглят и инсталират ReportPack от страницата на продукта. ReportPack също така съдържа отчети, специфични за стандарта на Payment Cards Industry (PCI).

GFI EventsManager е решение за наблюдение, управление и архивиране на събитията, което помага на организациите да посрещнат правните и регулаторните изисквания за съгласуваност като SOX, PCI DSS и HIPAA. Този многократно награждаван софтуер поддържа широка гама от типове събития като W3C, събития в Windows, записи със събития в системата и, в най-новата версия, SNMP съобщения, генерирани от устройства като защитна стена, рутери и сензори, както и направени по поръчка устройства. Като осигурява поддръжка за устройства от 20-те най-добри производители на хардуер в света, както и за устройства по поръчка на клиента, GFI EventsManager позволява да наблюдавате разширен диапазон от хардуерни продукти, доклади за оперативния статус на всяко устройство и да събирате данни за анализ.

Етикети: Интернет , бази данни , сигурност , SMS , софтуер , Windows , Апис , НАП , IP , портал , сензор , PCI , оптимизация , стандарт , MAN , хардуер , защитна стена , PC , ИТ , C , Мрежата , архивиране , имейл , Крипто , чат , анализ , GFI Software , доклад , GFI , мрежова сигурност , БИ

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени