Financial Times определя Саша Безуханова за една от водещите национални бизнес фигури

Категория: ИТ бизнес , Събития
Saga Technology
вторник, 8 Юли 2008 17:40ч

Financial Times определя Саша Безуханова за една от водещите национални бизнес фигури
В обширен материал в днешния брой на престижното издание Financial Times са представени българите с най-голям принос за развитието на икономиката на страната. Генералният директор на Хюлет-Пакард България, г-жа Саша Безуханова, е определена от водещото бизнес издание за един от лидерите в българската бизнес среда, сред които е намерила място още само една дама– г-жа Меглена Плугчиева, заместник министър-председател, отговарящ за европейските фондове. Останалите отличени са: г-н Сашо Дончев, изпълнителен директор на Овергаз, г-н Христо Георгиев, председател на Съвета на директорите на Sistec Holding; г-н Иво Прокопиев, председател на КРИБ и г-н Иван Тодоров, издател и адвокат.

“Винаги съм вярвала, че е възможно да реализирам кариерата, към която се стремя в България и се опитвам да убедя и останалите хора да останат в страната - споделя г-жа Безуханова в представения профил. - Вече има работни места с висока квалификация, които отредиха почетно място за България на световната ИТ индустриална карта и очакваме броят на тези позиции да се удвои до края на следващата година”.

Етикети: ИТ бизнес , Хюлет-Пакард България , Саша Безуханова , България , ИТ , C , Hewlett Packard , MES , Нера , БИ , СКАТ , КРИБ

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени