Microsoft Dynamics NAV 5.0 SP1 вече е в България

Категория: Софтуер , Мрежи
Наско Атанасов
вторник, 8 Юли 2008 14:23ч

През юни, съобразно плана на Microsoft, на българския пазар беше пусната новата версия Microsoft Dynamics NAV 5.0 SP1. България попадна във втората група страни, за които Microsoft Dynamics NAV 5.0 бе реализирана директно със Service Pack 1. Потребителите могат да се възползват от функционалните подобрения на обновената версия на най-разпространената в България софтуерна система за управление на бизнеса. Тя е уникална с това, че са направени повече от 300 подобрения въз основа на обратната връзка, получена от партньорите и клиентите на Microsoft по целия свят. Подобренията могат да бъдат разделени в три области - Microsoft Dynamics NAV платформа, подобрения на приложението и нови възможности за интеграция с Microsoft Dynamics Mobile.

В Microsoft Dynamics NAV 5.0 SP1 са въведени множество генерални подобрения на приложението в няколко насоки: Интеграция с Microsoft Office приложенията – експортиране на всички форми от Microsoft Dynamics NAV в Microsoft Word или Excel чрез Office XML с форми, които се променят според специфичните нужди на клиента; Подобрения на интегрираността с Microsoft Outlook; Одобрение на документи за продажби и доставки – възможност за одобрение или отказ с включване на мотиви и коментари; Авансови плащания – генериране на авансови плащания директно в поръчката за продажба или покупка, базирани на процент от количеството; Себестойност на склада – подобряване на проследимостта, опростеност и по-ефективна използваемост, нов метод за периодичните разходи; Проекти – по-добра интеграция с журнал артикули и с проследяването на арикули; Проследяване на артикули – по-добро управление на потреблението, очаквана и предефинирана нужда от части и ресурси; Разпределяне на себестойността при междуфирмени доставки ератор на справки.

Microsoft Dynamics NAV 5.0 SP1 включва възможността служителите да се свързват към основната база данни чрез самостоятелни приложения, които са инсталирани на мобилни устройства с Windows Mobile 5.0 и 6.0. Продуктът ще включва възможност за партньорите да разработват собствените мобилни приложения за Microsoft Dynamics NAV, което се явява предпоствка за растеж и разширяване на техния бизнес. Новата система осигурява на клиентите и партньорите още повече възможности за повишаване на производителността и реализиране на успешен бизнес.

Етикети: бази данни , мобилни приложения , Microsoft , софтуер , Windows , НАП , Windows Mobile , SP1 , BI , outlook , българския пазар , microsoft office , service pack , мобилни устройства , XML , проект , Microsoft Dynamics NAV Express , Microsoft Dynamic , България , ИТ , система за управление , C , ИРМ , производителност , Excel , Word , Microsoft Dynamics NAV , Mobi , Нера , БИ

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени