Бизнесът и образованието – една година успешно партньорство

Категория: Софтуер , ИТ бизнес
Теодора Илиева
понеделник, 7 Юли 2008 18:12ч

Началото на инициативата е стартът на учебната 2007-2008 година и имала за цел да обучи студентите на умения в сферата на системите за управление на бизнеса. Заедно с успешно завършилата учебна година, завърши успешно и едногодишното партньорство между образователната институция и българската ERP - компания Алое Ко. Компанията е обучила и един преподавател- Емилия Вайсилова и е предоставила на училището софтуерни лицензи за разработената от компанията ERP- система EnterpriseOne. Обучението влиза в рамките на предмета „Автоматизирана обработка на икономическата информация“, който се преподава за специалностите „Счетоводство и контрол“ и „Икономика на транспортната фирма“ към Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков“. Първата година от това партньорство са обучени в посочените специалности 16 и 25 студенти.
„Преди да стартираме това партньорство, студентите се обучаваха, използвайки чисто счетоводни продукти и с подкрепата на Алое Ко направихме следващата стъпка към овладяване на системите за управление на бизнеса“ - заяви гл. ас. Емилия Вайсилова - „Едно от предимствата на EnterpriseOne е, че програмата е разработена изключително достъпно и студентите могат дори да се самообучават с нея“. Според нея едно такова партньорство е от изключително важно значение за обучаващите се, тъй като в съвременния високо развит в икономическо отношение свят е невъзможно да се управлява без софтуерни продукти.
Компанията Алое Ко има 16 годишен опит в разработка, внедряване и поддръжка на такива продукти, както и завършени продукти в сферата на хранително-вкусовата промишленост, текстил, печатарска индустрия, хардуерна индустрия, строителство и строителни материали, търговия, недвижими имоти, застраховане, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. Повече информация за компанията можете да откриете на адрес http://www.aloeco.com .


Етикети: ИТ бизнес , ERP , софтуер , НАП , обучение , реклама , хардуер , програма , SEO , търг , ИТ , C , лицензи , ИРМ , чат , Алое Ко , информация , софтуерни лицензи , HR , реклама , EnterpriseOne , партньорство , БИ , СКАТ

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени