Стоун Компютърс откри офис във Варна

Категория: ИТ бизнес , Събития
it FORUM
петък, 20 Юни 2008 11:08ч

Стоун Компютърс откри офис във Варна
За начало на разширяването на бизнеса си в България, компанията избра Варна. Офисът се намира в модерен бизнес център на ул. „Никола Вапцаров” 3, а лентата при откриването бе прерязана от изпълнителния директор на Стоун Александър Аврамов в присъствието на множество гости и партньори. Сред тях бяха представители на ръководството на IBM в България и Сергей Левтеев, президент на IBA Group - един от най-големите доставчици на ИТ услуги в Източна Европа и Русия, който преди година придоби 50% от Стоун.

„Откриването на офиса във Варна е една нова и изключително важна стъпка от развитието на нашия бизнес. Вярваме, че то е от ключово значение за по-нататъшното развитие на нашата компания. Оценяваме морската столица не само като град, в който живеят и работят активни и иновативни хора, но и като атрактивна бизнес дестинация с потенциал, който трябва да бъде оползотворен”, коментира Аврамов.

На специалната програма “Дните на Стоун” в черноморския град бяха представени нови продукти на Стоун Компютърс, решения за виртуализация, базирани на VMware, специализирани услуги в областта на Identity Management, както и популярната Internet Security System на IBM. Проведени бяха и разговори, посветени на пазара в областта на информационните технологии, сигурността в ИТ сектора и интегрирането на консултантските услуги от ново поколение. На форума беше представена и IBA Group, както и тяхното киос устройство за финансови операции.

В семинара взеха участие ИT мениджърите на най-големите български компании – банки, застрахователни дружества, БТК, Петрол и др., които са сред клиентите на Стоун Компютърс.

Етикети: Интернет , сигурност , виртуализация , ИТ бизнес , VMwar , IBM , БТК , СЕК , БАН , компютър , VMware , Варна , доставчици , банки , ИТ услуги , MAN , програма , Стоун , България , ИТ , C , Стоун Компютърс , Internet , IT , форум , СЕМ , БИ , СКАТ

Четете още:



Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...



Най-четени