Стабилен ръст на Mellon Bulgaria

Категория: ИТ бизнес
it FORUM
понеделник, 4 Февруари 2008 17:26ч

На 2,5 милиона евро възлизат общите приходи за 2007 г. на Mellon Bulgaria, предоставяща услуги с добавена стойност и технологични решения за финансови институции и други големи организации. Обявените резултати надхвърлят значително приходите за 2006 г., които са един милион евро и говорят за стабилния ръст на компанията в страната. Той е в унисон с общата тенденция на ръст на Mellon Group of Companies, чиито финансови показатели нарастват средно с 25 на сто годишно.

Плановете на Mellon Bulgaria за 2008 г. са свързани със силното развитие на финансовите организации в страната и ускореното заемане на пазарни дялове в секторите на банкирането и потребителското кредитиране. Във връзка с тези тенденции компанията очаква повишено търсене на предлаганите от нея услуги от тип контактни центрове за телемаркетинг и управление на вземания. Mellon ще акцентира и на ATM устройствата (Diebold), POS терминалите (Gemalto), EMV картите (Gemalto) и електронните системи за сигурност (Thales).

Сред основните събития на Mellon на българския пазар за 2007 г. са сътрудничеството й с Euronet за доставка на ATM устройства, с ОББ – AIG-Life за предоставяне на телемаркетингови услуги, силното й навлизане на пазара на услуги от типа на контактните центрове за управление на вземания, увеличени продажби на продукти за физическа сигурност и автоматизация на клонови мрежи и сертификация по EMV стандарт на ATM устройствата и POS терминалите на компанията.

Ключови клиенти на Mellon на българския пазар са УниКредит Булбанк, ОББ – AIG-Life, Райфайзен, Пощенска банка EFG Eurobank, Сони Ериксон, Интерлийз, Алфа Банк и др.
Етикети: маркетинг , сигурност , ИТ бизнес , мрежи , СЕК , Мелън България , БАН , Mellon Group of Companies , Сони , българския пазар , Пощенска банка , стандарт , Mellon Bulgaria , банки , Уникредит Булбанк , RIA , ИТ , C , терминал , EMV , Mellon , Алфа банк , Мания , Сони Ериксон , БИ

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени