Асбис България е новият дистрибутор на продуктите с марка Acer

Категория: Системна интеграция , ИТ бизнес
Saga Technology
вторник, 15 Януари 2008 17:37ч

Основана през 1998 г., Асбис България бързо се превърна в един от водещите ИТ дистрибутори в България. Компанията се радва на широко одобрение на работата си от страна на клиентите и за пета поредна година е избрана за дистрибуторът, който се ползва с най-голямо доверие сред системните интегратори в България. Това се доказва и от пазарните проучвания за 2007 г. на CBN България. Разрастването на бизнеса води до прибавяне на нови продуктови линии към портфолиото на фирмата, което още повече ще допринесе за утвръждаването на позициите й на българския ИТ пазар.

“Заедно с нашия дистрибутор Солитрон, а сега и с Асбис България, планираме да затвърдим позициите на бранда Acer и да постигнем пазарен дял във всички сегменти”, каза Дмитрий Елизаров, мениджър за Източна Европа в Acer. “И двете фирми - дистрибутори ще предлагат пълното продуктово портфолио на Acer, което включва ноутбуци, десктопи за домашни и офис потребители, сървъри, LCD монитори и проектори.”

Митко Топалов, регионален директор продажби в Асбис за България, Румъния, Сърбия и Македония, изтъкна факта, че “Acer отговаря напълно на нашата стратегия и портфолио, затова с нетърпение очакваме да работим в близко и ползотворно сътрудничество с Acer”.
Етикети: Microsoft , ИТ бизнес , сървъри , монитори , пазари , лаптоп , Солитрон , дистрибутори , проучвания , МОН , НАП , LCD , Асбис България , Acer , проектор , cd , сървър , Асбис , проект , ИТ пазар , работа , България , ИТ , C , ИРМ , СБИС , БИ , десктоп

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени