Евтини разговори към фиксирани мрежи с Макс Телеком

Категория: Телекомуникации
Ваню Кръстев
четвъртък, 13 Декември 2007 11:39ч

9,6 стотинки към фиксирани мрежи и 49 стотинки към мобилни мрежи в България ще заплащат за минута разговор клиентите на Макс Телеком. Тарифите са част от абонаментия план Max Vox Стандарт, който струва 11,99 лв. месечно. В мрежата на оператора абонатите разговарят помежду си безплатно, независимо от продължителността на разговорите и от това дали са в България или в чужбина.

От периода от 1 до 31 декември Макс Телеком предлага промоционален пакет за 33,99 лева. В него са включени гласова услуга, високоскоростен Интернет, електронна поща и мобилна телевизия. Абонатите получават също и 100 безплатни минути към фиксирани мрежи в Европа, САЩ и Канада. Притежателите на номер с код 0999 могат да разговарят и с абонати на БТК, М-Тел и Глобул. Разговорите се осъществяват през стационарен телефон или през Интернет със софтуерен телефон.

Закупилите промоционалния пакет на Макс Телеком получават безплатно и модем, чрез който ще може да се ползва услугата MaxDSL за безжичен високоскоростен Интернет през модем. Досега устройството можеше да се закупи на цена от 229 лева. Безплатно се дава и телефонен адаптер, с който стационарният телефон в дома или офиса може да се включи в мрежата на Макс Телеком.

В пакета влизат също офис програми MaxApps, безплатно дисково пространство за съхраняване на документи и електронна поща с домейн maxmail.bg с обем 2 GB. Услугата е достъпна на Интернет адрес www.maxtelecom.info. В пакета са включени над 40 телевизионни канала, които могат да се гледат в реално време от компютър на адрес www.maxtelecom.tv.

Мрежата на оператора позволява скорост за трансфер на данни от 2 мегабита в секунда, а до края на февруари максималната скорост ще бъде до 5 мегабита в секунда.

Продуктите на Макс Телеком могат да се закупят в магазините на 2be и офисите на ITV Partner в цялата страна.
Етикети: Интернет , електронна поща , телекомуникации , мрежи , софтуер , М-Тел , БТК , Глобул , Макс Телеком , телевизия , СЕК , компютър , телефон , TV , адаптер , поща , МВР , 2be , стандарт , домейн , телеком , мобилна телевизия , България , ИТ , C , Мрежата , IT , високоскоростен , софтуерен телефон , модем , високоскоростен интернет , БИ , mail.bg

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени