Кредитна карта от vivatel и Първа инвестиционна банка

Категория: Телекомуникации
it FORUM
сряда, 12 Декември 2007 17:39ч

Нова кредитна карта с чип пускат на българския пазар vivatel и Първа инвестиционна банка. С нея потребителите имат възможност да пазаруват през ПОС терминал без такси или Интернет, както и да теглят суми в брой от банкомат. В зависимост от оборота, направен от клиентите с картата през ПОС терминал, те получават и до 100 безплатни минути в мрежата на vivatel всеки месец.

Картата ВИЗА е с максимален кредитен лимит от 10 000 лева, а гратисният период е по-дълъг от този на стандартната карта и е до 60 дни за всички операции, извършени с нея. Ако погаси дълга си в рамките на посочения период, клиентът не дължи лихви и ползва безлихвен кредит. През първата година клиентът е освободен от годишна такса за поддръжка на картата, а таксата за всяка следваща година е по-ниска от стандартната.

Като допълнителен бонус от двете компании притежателите на кредитната карта получават още безплатно автоматично погасяване на месечната сметка към vivatel, безплатни SMS известия за всички трансакции в „реално” време, безплатна международна застраховка при пътуване, която се активира при ползване на картата или при проведен разговор от телефона, преференциални лихви по кредита. В продължение на доброто си сътрудничество двете компании са договорили облекчена и бърза процедура за одобряване, като не се изискват обезпечение и документи за доказване на дохода.

Предложението е предназначено за всички лоялни частни клиенти на мобилния оператор, които използват абонаментните планове на vivatel и са на възраст над 18 години.
Етикети: Интернет , телекомуникации , SMS , vivatel , мобилен телефон , чип , СЕК , НАП , БАН , телефон , българския пазар , стандарт , ИТ , Мрежата , терминал , банкомат , БИ , СКАТ

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени