eTrust PestPatrol Anti-Spyware охранява САЩ

Категория: Информационна Сигурност
it FORUM
събота, 6 Август 2005 0:00ч

eTrust PestPatrol Anti-Spyware ще защитава повече от 4 млн. работни станции в Министерството на отбраната, армията, бреговата охрана, полицията, флота и други военни части на САЩ, след като Агенцията за защита на информационните системи (А.З.И.С.) подписа договор с Computer Associates. Контрактът е част от мащабната инициатива “Откриване, унищожаване и защита от Spyware” и е сключен от Science Applications International Corporation (SAIC), работила с CA по проекта. Според договора служителите на Министерството на отбраната ще имат непрекъснат достъп до виртуално on-demand обучение, както и ще могат да използват eTrust PestPatrol Anti-Spyware на личните си компютри.
“Spyware е растяща заплаха за всички организации, но е от изключителна важност за агенциите, свързани с отбраната на страната - каза Питър Скалоне, старши вицепрезидент и изпълнителен директор на CA Federal. - Чрез инициативата “Откриване, унищожаване и защита от Spyware” А.З.И.С. и МО взимат мерки срещу потенциалните киберзаплахи и предпазват военните институции на страната от нарастващото усъвършенстване на Интернет базираните зловредни атаки. Надяваме се и за в бъдеще да работим със SAIC, за да осигуряваме висококачествени anti-spyware решения за нуждите на Министерството на отбраната.”
Етикети: Интернет , FED , PestPatrol , Anti-Spyware , ATI , заплахи , работни станции , etrust , обучение , spyware , MAN , проект , ИТ , C , защита , spyware

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени