Nashuatec идва в България

Категория: Любопитно
it FORUM
понеделник, 10 Юли 2006 0:00ч

Печатни устройства с марката Nashuatec ще се разпространяват вече и у нас. Това е втората марка от NRG Group след Ricoh, която ще търси пазар в страната. Дистрибутор на про-
дуктите ще бъде създадената за целта BN Group BG. Фирмата ще се управлява от Биляна Ненова, доскоро търговски директор в Тимекс БГ.
За разлика от Тимекс БГ новосъздадената фирма ще работи предимно с партньори системни интегратори и софтуерни фирми. В процес е изграждането на партньорска мрежа.
Целевата аудитория ще бъдат големите компании, държавната администрация, но BN Group ще атакува и малкия и средния бизнес. ”Целта ни е NRG Group да достигне 10% дял при офис оборудването·, заяви Ненова. Очакват се и първите модели мултифункционални устройства и принтери, произведени по гел технологията, която гарантира ниска себестойност на копието, висока надеждност на продуктите, възможности за големи натоварвания, добро покритие при печат и бързо засъхване. У нас ще бъдат пуснати по три модела мултифункционални устройства и принтери. Те ще се предлагат и в големите вериги магазини.
Междувременно от Тимекс БГ са си поставили целта до 2008 година да изградят общ тренировъчен център на NRG Group за Балканите. В Европа такъв център съществува в Холандия. Задачата му ще бъде да се повиши квалификацията на инженерите. По думите на управителя на Тимекс БГ Албена Топалова центърът може да създаде условия за изграждане на предприятия за консумативи или резервни части.
Етикети: софтуер , принтер , технология , принтери , търг , NAS , ИТ , C , НАТО , ИРМ , задача , чат , БИ

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени