Орбител пуска евтини разговори до чужбина

Категория: Любопитно
it FORUM
понеделник, 10 Юли 2006 0:00ч

Орбител стартира нова услуга, даваща възможност на нашите сънародници зад граница да се сдобият с български номер. Срещу месечна такса 20 евро за Европа, 15 британски лири за Великобритания и 25 долара за САЩ те ще могат да приемат неограничен брой входящи обаждания. За момента не се предвиждат изходящи обаждания към България, но в бъдеще това също може да бъде въведено, обясниха от оператора. Ако например емигрантът подаде заявка за получаване на номер от София, близките му ще заплащат начална такса 11 ст. и по 3 ст. на минута. Чрез номера на Орбител обаждането се пренасочва към съответния чуждестранен стационарен телефон, като разходите за емигранта се изразяват единствено в месечната такса.
Услугата ”БГ номер· ще е достъпна в десетте страни, в които живеят най-много българи - САЩ, Канада, Великобритания, Германия, Испания, Австрия, Франция, Италия, Австралия и Южна Африка.
От телекома обещават две безплатни седмици за всеки потребител, който се регистрира за услугата на www.bgnomer.com до 20 юни.
Етикети: игра , СЕК , НАП , Орбител , телефон , София , .com , телеком , ГИС , България , ИТ , C , GNOME , Мания , ГИС , БИ

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени