ISTA 2011: Иновативни технологии в софтуерното инженерство

Категория: Софтуер , Системен софтуер
Наско Атанасов
понеделник, 21 Ноември 2011 12:41ч

Новите технологии и инструменти в процесите на тестване и осигуряване на качествени софтуерни системи са във фокуса на първата националната конференция Innovations in Software Тest Automation (ISTA) 2011. Събитието ще се проведе на 25 ноември в столичната зала Рейнбоу Плаза и ще разкрие добри практики от ежедневната дейност в отделите на водещи софтуерни компании.
Лектори са международно признати специалисти в областта - Васил Поповски (VMware), Николай Доковски и Стоян Кънев (SAP Labs Bulgaria), Теодор Иванов (Experian), Катерина Антонова и Пламен Койчев (Мусала Софт), Георги Ангелчов и Стоимен Геренски (Infragistics България).

Конференцията има за цел и да представи пред широка публика спецификата на професията, отговорна за качеството на софтуерните продукти, ползвани ежедневно от потребители и бизнеси в цял свят. Специалистите в тази област разработват софтуер, който проверява безпроблемната работа на комерсиалните приложения във всеки един етап от тяхната разработка и поддръжка. В България това е една от най-динамично развиващите се технологични професии с отлични възможности за кариерно развитие и множество отворени позиции.

Събитието е насочено към експерти по автоматично тестване и осигуряване качеството на софтуерни системи, към широки софтуерни специалисти и програмисти, както и към ИТ студенти в технически специалности и академичната общност, интересуваща се от тематиката.
Innovations in Software Тest Automation (ISTA) 2011 се осъществява с подкрепата на VMware България, SAP Labs Bulgaria, Experian, Musala Soft, Infragistics България с партньорството на Българската асоциация за софтуерно тестване (БАСТ).

Участието в конференцията е безплатно, след задължителна предварителна онлайн регистрация на адрес: http://istabg.org и потвърждение от страна на организаторите
Етикети: софтуерни системи , Innovations in Software Тest Automation (ISTA)

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени