Иновативно решение на Summer Cart и In Time за автоматизирани онлайн доставки

Категория: Ел. търговия
Силвия Хаджикръстева
петък, 5 Юли 2013 11:56ч

Иновативно решение за автоматизирани доставки от онлайн магазините в България създадоха платформата за електронни магазини у нас Summer Cart съвместно с куриерската фирма In Time. Новият модул за доставки с In Time е достъпен във версия 5.0 на Summer Cart. Чрез него платформата за интернет магазини се свързва автоматично със системата на In Time и позволява на Интернет търговците да изпълняват за секунди многобройните рутинни задачи, свързани с доставката на поръчаните стоки. Търговците спестяват време и оптимизират своята дейност, а техните клиенти получават по-бързо и качествено обслужване. Цялостната интеграция на Summer Cart с дейността на In Time включва екстри като автоматично изготвяне на товарителници, изпращането им в PDF формат, отбелязване вида на стоката и други иновативни функции.

В лицето на куриерската компания In Time онлайн предприемачите получават надежден партньор с мрежа от общо 35 бюра, която покрива 100% от територията на страната. Модулът за доставка с In Time предлага множество нови функционалности като изчисляване в реално време на куриерските такси за доставка до адрес и до офис на In Time, както и информация за това кога е приета и предадена пратката. Oнлайн търговецът може автоматично да подготвя товарителници, директно от административната област на своя онлайн магазин. Освен това при подготовката на всяка товарителница има пълна гъвкавост - търговецът контролира директно от Summer Cart допълнителните параметри и услуги за всяка отделна пратка, като обявена стойност, преглед и тестване на стоката преди плащане и други.

Освен това с новия модул за доставка в Summer Cart онлайн търговецът може да задава началната точка, от която се изпраща пратката (от офис на In Time, от предварително зададен адрес или от нов адрес). Чрез функцията „Единна ставка“ търговецът може да задава фиксирана сума за всяка доставка. Той може също да отбелязва по свое желание вида на стоката, както и специфични характеристики – например дали тя е чуплива и дали е застрахована. Освен това модулът позволява на търговеца, да избере дали да използва населени места от системата на In Time, или да ползва вече зададените в Summer Cart.

Етикети: онлайн услуги , Summer Cart , In Time

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени