Иновации на HP за Конвергиран сторидж

Категория: Сторидж
Saga Technology
сряда, 3 Юли 2013 13:14ч

HP представи нови решения в портфолиото си Конвергиран сторидж на най-голямото клиентско събитие на HP за Северна и Южна Америка - HP Discover 2013 в Лас Вегас. Те предоставят висока производителност на all-flash array и улесняват бекъпа на данни като услуга чрез софтуерно базирано съхранение. HP разшири и шестгодишното си лидерство в софтуерно базираното съхранение на данни с новата система HP StoreOnce Virtual Storage Appliance (VSA), която намалява до 65 процента разходите по бекъп на малки масиви.

StoreServ и StoreOnce потребителите получават най-добрите в класа си, целенасочено разработени решения, за да се справят с критични нови изисквания, като в същото време да поддържат опростена схема на работа, която се осигурява благодарение на управлението на множество нужди без създаване на нови масиви за съхранение.
Системата HP 3PAR StoreServ 7450 Storage осигурява повече от 550 000 I/O операции в секунда при по-малко от 0.7 милисекунди време за реакция. Кеширащи алгоритми, специфични за flash, динамично управляват раздробяването на блоковете за четене/писане с цел намаляване на закъснението и ускоряване на транзакциите. Нещо повече, софтуерът HP 3PAR Priority Optimization гарантира запазване на производителността при специфични натоварвания, за да се подобри общата продуктивност.

За осигуряване на светкавична възвръщаемост от инвестициите системата HP 3PARStoreServ 7450 Storage има хардуерно ускорена компресия на данни, която намалява нуждите от пространство до 50 процента без спад в производителността. Синхронният stripe запис автоматично пише данни във всички налични ресурси, увеличава пропускливостта, балансира натоварването в системата и увеличава живота на медията, като премахва горещите точки. За разлика от предложенията на startup компаниите, HP3PAR StoreServ 7450 осигурява бизнес приемственост от традиционните технологии, което означава постоянен достъп до приложенията в случай на локални хардуерни проблеми или срив в няколко точки.

HP е единственият доставчик и предлага единна продуктова архитектура, която обхваща платформи от среден ценови клас, изцяло flash базирани високопроизводителни платформи и корпоративни платформи от няколко петабайта. Конкуренти със стандартното си портфолио не биха могли да направят скока от традиционните носители към flash оптимизирани системи без да започнат от нулата или да работят с отделни масиви с носители. Оперативната опростеност на HP 3PAR StoreServ осигурява защита на инвестициите, намалява разходите и ускорява внедряването – всичко това е реалност с модерната архитектура на 3PAR StoreServ. Използвайки архитектура със същото ядро, всички системи могат да споделят съвместни процеси по работа с данни, като например софтуера за управление на данни HP 3PAR Peer Motion, за разпределяне на натоварването без прекъсванае на достъпа до данните.
.
Новият софтуер и SAN инфраструктура за цялата HP 3PAR StoreServ серия подсилват корпоративната сигурност с модерно криптиране в услуга на потребителите в сферата на здравеопазването, финансите и правителствените услуги за удовлетворяване нуждите от съвместимост.

HP StoreOnce VSA стартира като виртуална машина върху съществуващите традиционни за индустрията сървъри, премахвайки необходимостта потребителите да купуват специално хардуер. Тя активира предложението за бекъп като услуга към хостинг доставчиците и намалява разходите за корпоративна защита на отдалечените офиси. В допълнение HP StoreOnce VSA намалява изискванията откъм физически хардуер до 50 процента и разходите за електроенергия до 70 процента. HP StoreOnce VSA съчетава софтуерно базирана мрежа, сървъри и съхранение на данни като част от портфолиото HP Конвергирана инфраструктура.

Портфолиото HP Конвергиран сторидж се интегрира и с новия софтуер за бекъп и възстановяване на данни HP Data Protector 8. Потребителите могат да защитят структури с до 1 трилион уникални файлови имена, над 100 пъти повече от конкурентните приложения за бекъп.

Всички предложения са достъпни в цял свят от HP и оторизираните търговски партньори.

Етикети: HP , сторидж , сторидж софтуер

Четете още:



Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...



Най-четени