Има нови подробности за фотоапарата NIKON D4S

Категория: Хардуер , Цифрово фото & видео , Цифрови фотоапарати
Благой Благоев
петък, 7 Февруари 2014 10:03ч

Има нови подробности за фотоапарата NIKON D4S
По-рано тази година на CES 2014 бе показан фотоапарата Nikon D4S, на който предстои да оглави линията професионални огледално-рефлексни фотоапарати на японския производител. Според производителя в новият модел са усъвършенствани качества, които и сега са силни страни на Nikon D4, като качество на изображението, бързина и способност да се снима в условия на слаба осветеност. Но спецификациите на този продукт на CES 2014 г. така и не бяха оповестени. Сега частично се запълва тази празнина.

Твърди се, че в Nikon D4S ще бъде реализиран нов режим на фокусиране - 3D Tracking, с помощта на група от девет точки или 21 точки. Фотографът ще може да избира стойността на експозицията в диапазона ISO 100-25600. Подобренията ще засегнат и серийното снимане. Освен това стъпката на изменение на баланса на бялото е намален до 0,25-0,50 K, което ще увеличи настройката за точност, и ще бъде предоставена възможност да се коригира цветопредаването на LCD екрана.

Камерата ще има същата резолюция като Nikon D4 (16 мегапиксела). Тя ще може да снима видео във формат 1080p с честота на кадрите от 60 f/s.

Можем да предположим, че малки промени ще има и в конструкцията, и в управлението на фотоапарата. Новото устройство ще струва толкова, колкото D4 (около 6000 щатски долара). Обявяването му се очаква следващата седмица, а доставките ще започнат през март или април.

Етикети: фотоапарат , Nikon , цифров фотоапарат , огледалнорефлексен фотоапарат , Nikon D4

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени