IFA 2012: камерите Sony Action Cam HDR-AS10 и HDR-AS15 за любителите на приключения

Категория: Хардуер , Цифрово фото & видео , Цифрови камери , Цифрово видео
Наско Атанасов
вторник, 4 Септември 2012 11:14ч

IFA 2012: камерите Sony Action Cam HDR-AS10 и HDR-AS15 за любителите на приключения

Sony обяви на IFA 2012 две нови компактн видеокамери, ориентирани към любителите на активен начин на живот. Action Cam HDR-AS10 и HDR-AS15 са снабдени с широкоъгълен объектив Carl Zeiss, позволяващ снимане в поле с обзор от 170 градуса, а системата за стабилизация на изображението SteadyShot дава възможност за изключване на размазаните кадри.


Камерите Sony Action Cam HDR-AS10 и HDR-AS15 могат да работят при почти всякакви климатични условия, благодарение на здравия корпус и водонепроницаемото покритие, защитаващо от попадане на влага до дълбочина 60 метра, а вградената Wi-Fi функционалност в HDR-AS15 позволява да се предава заснетото съдържание в движение.


 


Матрицата Exmor R CMOS дава възможност да се снима не само Full HD видео със скорост 30 кадъра в секунда, но и фото с висока разделителна способност, а за преглед на заснетото е предвиден 2,7-инчов LCD-дисплей. Sony Action Cam HDR-AS10 и HDR-AS15 са съвместими с карти памет Memory Stick Micro, microSD или microSDHC. Записите могат да се показват на екран HDTV благодарение на порта Micro HDMI.


HDR-AS10 и HDR-AS15 са с габарити 24,5 x 47 x 82 мм и тегло около 90 грама. На пазара ще се появят този месец на цени $199,99 и $269,99.


Етикети: Сони , видеокамера , камера , HD видеокамери , Sony Action Cam HDR

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени