IDF 2015: новите продукти, инструменти и програми на Интел

Категория: Хардуер , Процесори , Софтуер , ИТ инфраструктура , Интернет
Saga Technology
понеделник, 24 Август 2015 16:04ч

IDF 2015: новите продукти, инструменти и програми на Интел
Intel Curie
Миналата седмица се проведе годишният форум за разработчици на Intel. По време на откриването на IDF 2015, главният изпълнителен директор на Intel, Браян Крзанич, насочи вниманието върху новите продукти, инструменти и програми, които поддържат разрастващата се персонализация на компютърните технологии и разкри тенденциите в създаването на нови възможности за разработчиците при безпрецедентно широк диапазон от технологии.

Около Intel се издигна цяла екосистема, за да отговори на постоянно растящите възможности за компютърни технологии. Браян Крзанич детайлно изброи много от ключовите продукти технологии и инструменти на компанията, които ще помогнат на разработчиците да направят възможни различаващи постижения.

Той разкри няколко подобрения на Intel RealSense Technology (платформа за реализиране на взаимодействие човек-компютър на база жестове, състои се от последователност от 3D камери от масов клас заедно с лесна за използване библиотека с машинни възприятия, което улеснява поддръжката на камерите от външни разработчици), които ще донесат дълбочинни усещания на повече устройства и приложения.

Шефът на Интел обяви и нова съвместна работа за осигуряване на Интернет на нещата (IoT) в допълнение към програми и инструментариуми за разработчиците, за да им помогнат да ускорят достигането на индустриалните IoT решения до пазара.

Относно високо персонализирания свят на компютърните технологии, развиващи устройства за носене, Браян Крзанич предостави информация за модула Intel Curie и направи предварителен преглед на нова риалити конкурсна програма, наречена „America’s Greatest Makers”, продуцирана от изпълнителния директор на United Artists Media Group, Марк Бърнет, която ще се излъчва по водещи канали и такива, собственост на Turner Broadcasting.

Всяка година по време на IDF, Intel споделя своята визия за бъдещето на технологичните иновации с разработчиците и партньорите, които ще създават продуктите, проектират системите, обработват филмите и задвижват играчките, които носят невероятни преживявания.

Етикети: Интел , Браян Крзанич , устройства за носене , интернет на нещата , Intel Curie , IDF , IoT , Intel RealSense Technology

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени