IDC конференция за съхранение на данни в София по проблеми на инфраструктурата

Категория: Информационна Сигурност , Събития
Saga Technology
понеделник, 23 Април 2012 12:08ч

Утре в София ще се проведе шестото издание на конференцията за съхранение за данни, виртуализация и облачни технологии IDC Datacenters Transformation Roadshow Sofia 2012, което ще предложи актуален поглед върху текущите проблеми на трансформацията на ИТ инфраструктурата и възможности за постигане на по-добра ефективност при съхранението и управлението на данни.

Събитието е част от IDC Datacenters Transformation Roadshow , което се организира в 21 столици и големи градове в региона на Централна и Източна Европа, Близкия Изток и Африка.
Специален гост ще бъде Павел Роланд, мениджър проучвания "Системни и инфраструктурни решения", IDC CEMA, който ще представи водещите тенденции при съхранението на данни.

Темите, покривани тази година, са свързани с проблеми на ефективността в изчислителните центрове, постигане на непрекъснатост на бизнеса, влияние на виртуализацията върху стратегията за съхранение на данни, подобрено управление на виртуализацията и преминаване към облачни решения. Ще бъдат представени и случаи от практиката и лекции от технологични партньори на събитието, водещи експерти и анализатори от IDC.

IDC Datacenters Transformation Roadshow е подходящо за за изпълнителни директори, ИТ директори и ИТ мениджъри, директори операции, технически директори, фасилити мениджъри, мениджъри по устойчивост на бизнеса, ИТ специалисти.

Регистрация може да се извърши на: http://events.idc-cema.com/e/virtualization12bg

Етикети: съхранение на данни , инфраструктура , IDC Roadshow

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени