Huawei може да излезе с таблетофон на IFA 2015

Категория: Хардуер , Смартфони , Таблети
Твоите технологии
сряда, 12 Август 2015 12:11ч

Huawei може да излезе с таблетофон на IFA 2015

По непотвърдени данни компанията Huawei планира да анонсира нов таблетофон в рамките на ежегодната изложба IFA 2015 (4-9 септември, Берлин). Това показва, че със сигурност устройството ще се предлага в Европа.

Очаква се това да е минитаблет с функции на смартфон. Вероятно диагоналът на екрана му ще е около 7 инча (17,8 см). Източникът, публикувал снимката твърди, че голямото телефонче ще принадлежи на серията D, тоест възможно е това да е новият флагман на моделната фамилия на Huawei. По слухове в него може да бъде използван аналог на технологията Force Touch, която Apple прилага в своя ноутбук MacBook 2015 и която смята да интегрира в новия iPhone. Тази технология позволява на екрана да реагира не само на докосване, но и на силата на натиска, което увеличава възможностите на устройствата за рисуване по тях.

Засега можем само да очакваме да видим дали тези информации ще се оправдаят. И дали китайската компания се гласи да конкурира таблета Galaxy Note 5 на Samsung, който корейците анонсират днес.

Източник: Твоите технологии


Етикети: Huawei , Huawei Technologies , таблетофон

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени