HTC One S обновен до Android 4.0.4

Категория: Смартфони , Софтуер , Системен софтуер , Операционни Системи
Saga Technology
вторник, 28 Август 2012 10:40ч

HTC One S обновен до Android 4.0.4
HTC обяви ъпгрейд за модела HTC One S, който е наличен от 22 август. Промените включват ъпдейт до Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich (ICS)), както и подобрено Sense изживяване, което ще доведе до следните промени за потребителите – свързване на функциите в менюто с бутона „последни приложения” (за подобрена визуализация на приложения без ICS като Facebook), улеснено управление на табовете в браузъра чрез специален бутон за превключване, подобрени възможности на фотокамерата като баланс на белия цвят и продължителен автофокус.

Допълнително ъпгрейдът предоставя подобрения в паметта и стабилността на платформата, както и на възможностите за сърфиране в мрежата. Останалите нововъведения включват еднократно вписване във Facebook, с което потребителите могат да ползват различни приложения и браузъри, подобрения в Beats audio за автентично музикално изживяване.

Обновяването предлага подобрения и за разработчиците - разширява SDK поддръжката на Media Link и предлага рамка за разработка на приложения за видеоразговори за по-добра производителност и качество.Етикети: HTC , Ice Cream Sandwich , смартфон HTC One S , Google Android Ice Cream Sandwich , Android 4.0.4

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени