HP пуска най-новото поколение сървъри в България

Категория: Хардуер , ИТ инфраструктура , Сървъри
Saga Technology
петък, 12 Декември 2014 11:01ч

HP пуска най-новото поколение сървъри в България
Технологичният гигант НР обяви, че най-новото, 9-то поколение сървъри HP ProLiant (Gen9) са налични вече в страната ни. Тези сървъри подпомагат клиентите да намалят разходите, да ускорят въвеждането на нови ИТ услуги и стимулират бизнес растежа.

С портфолиото сървъри HP ProLiant Gen9, което е проектирано да работи при съвременните натоварвания, компаниите могат да постигат основните бизнес цели, като например да предоставят нови мобилни услуги за служители или клиенти за минути, да превръщат данни за уникално поведение на клиентите до реални действия за секунди, и да оползотворяват възможностите за бизнес в реално време.

Сървърите HP ProLiant Gen9 се предлагат в четири архитектури, за да осигурят на организациите възможност да утроят изчислителния капацитет и повишат ефективността в множество работни натоварвания при по-ниска цена на притежание с оптимизация на дизайна и автоматизация. Също компаниите ще ускорят доставката на IT услугите и увеличат предоставянето на инфраструктура до 66 пъти по-бързо, когато се комбинира с конвергентни функции за управление HP OneView. Бизнес организаците ще подобрят производителността на критични за бизнеса приложения до четири пъти, твърдят от HP.

Сървърите са оптимизирани за конвергентни, облачни и софтуерно дефинирани среди, и разполагат с технологични нововъведения, като например:
- Уникални НР PCIe ускорители и HP DDR4 SmartMemory, които увеличват изчислителния капацитет.
- Конвергентно управление през сървъри, системи за съхранение на данни и мрежови устройства.
- По-бърза настройка, мониторинг и поддръжка на фърмуера с надеждно, сигурно и новаторско вградено управление, включително UEFI и RESTful APIs за хибридна облачна среда.
- PCIe ускорители, HP SmartCache и HP FlexFabric адаптери, които доставят подобрена производителност.

„Като категоричен лидер с близо 50% пазарен дял при сървърите в България и чрез най-новото им поколение HP ProLiant Gen9 компанията ще продължи да определя тенденциите в сегмента през следващите години”, каза Ираван Хира, генерален директор на НР за България.

Етикети: HP , сървъри , HP ProLiant Gen9

Четете още:Последни новини
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...
 
Вали Компютърс ООД е вече официален дистрибутор на Asus за ...
 
BRIX Gaming UHD с моделно име GB-BNi5HG4-950 е най-новото устройство ...
 
Българският разработчик на високотехнологична медицинска апаратура БТЛ Индъстрийз представи иновативен ...