HP представи продукти за търговците на дребно

Категория: ИТ инфраструктура
Saga Technology
петък, 17 Февруари 2012 14:24ч

HP представи продукти за търговците на дребно
По време на конференцията на Националната ритейл федерация HP представи новите решения на компанията с основен акцент върху решенията за ритейл индустрията, обхващащи устройства за точките на продажба (POS), Digital Signage, решения за самообслужване, управлявани печатни услуги, базиран на „облака“ печат и мобилни решения. Освен това компанията разкри и нови баркод скенери, налични за региона на Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA).

Коби Елбаз, директор „Клиентски решения“ за региона на EMEA в HP Personal Systems Group коментира: „В момента безспорно се извършва трансформация в търговията на дребно по отношение на въвеждането на технологиите във физическите магазини. Една от тенденциите, които предвиждаме през 2012 г. е, че търговците на дребно ще предоставят все по-интерактивни дигитални преживявания на територията на магазините си – от Digital Signage със сензорна поддръжка до инициативи за лоялност, използващи баркодове на вашия смартфон."

„Нашата визия е да позволим на търговците да създадат безкрайно изживяване за потребителите чрез множество сензорни точки в магазина. На нашия щанд демонстрираме решения за точки за продажба, мобилност, Digital Signage и самообслужване - добави Елбаз. - Освен това представяме и решение за мобилна точка за продажби, използващо таблетното устройство HP Slate 2 Tablet PC. VantagePoint е друга модерна технология, която можете да видите на щанда на HP. Технологията представлява голяма интерактивна сензорна стена, позволяваща на търговците на дребно да ангажират купувачите в едно смайващо, интерактивно бранд преживяване.“

С разпространението на мобилните и имейл баркодове за купони и офертите за лоялни клиенти търговците на дребно се нуждаят от най-новите технологии за баркод сканиране за подобряване пазаруването на клиентите. За тази цел HP разширява портфолиото си и представи баркод четците HP Presentation Barcode Scanner и HP Linear Barcode Scanner, за да даде възможност за лесно сканиране, дори и от мобилни устройства.

Баркод четците HP Presentation Barcode Scanner и HP Linear Barcode Scanner ще бъдат налични на пазара този месец. Решенията за самообслужване ще бъдат въведени първоначално в Северна Америка през януари 2012 г. Дисплеите HP 47” Micro_Bezel Displays се очаква да бъдат пуснати на пазара в ЕМЕА по-късно тази година.

Етикети: HP , таблет , POS , Digital Signage , ритейл , HP Slate 2 , Barcode Scanner

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени