HP Discover 2013: Нови ProLiant сървъри за малки и средни предприятия

Категория: Сървъри
Наско Атанасов
четвъртък, 27 Юни 2013 11:38ч

HP Discover 2013: Нови ProLiant сървъри за малки и средни предприятия
HP представи на най-голямото клиентско събитие на компанията за Северна и Южна Америка - HP Discover 2013 в Лас Вегас, новите HP ProLiant сървъри. Те помагат на малките и средни предприятия (МСП) да ускорят реализацията на бизнес резултати чрез опростяване на внедряването, управлението и поддръжката на тяхната ИТ инфраструктура.


Новият HP ProLiant MicroServer Gen8 осигурява надеждността, производителността и сигурността на бизнес сървър в изключително тих дизайн в половината от размера на повечето конкурентни стартови сървъри, което му дава възможност да бъде поставен на пода или върху бюро. Това е идеалният вариант за първи сървър за микро и малки предприятия, който позволява съвместна работа чрез централизирано споделяне на информация и данни. Освен това чрез уникалните иновации на HP, той дава възможност на МСП да намалят времето, отделяно за ИТ, така че те да се фокусират върху управление и разрастване на бизнеса си.


По време на премиерното HP Discover, са били представени и подобрени HP ProLiant сървъри, които помагат на малките и средни предприятия (МСП) да ускорят реализацията на бизнес резултати чрез опростяване на внедряването, управлението и поддръжката на тяхната ИТ инфраструктура.

Новият HP ProLiant MicroServer Generation 8 (Gen8) е идеален вариант за първи сървър, който осигурява опростена инсталация, управление и поддръжка с иновативните технологии HP Smart Technologies. HP MicroServer предлага централизиран достъп за служителите навсякъде, по всяко време, за да се увеличи продуктивността и сътрудничеството чрез споделяне на данни—той е и достатъчно малък и тих, за да бъде поставен на бюро.

Като следваща новост в сървърното портфолио HP ProLiant, компанията обяви също така иразходо-оптимизирани решения за микро и МСП клиенти, които да предоставят надеждност, гъвкавост и скалируемост, необходими за отговаряне на текущите и бъдещи бизнес нужди. Новите решения включват HP ProLiant DL320e Gen8 v2 и HP ProLiant ML310e Gen8 v2.

Проектиран за организации с по-малко от 10 служителя, HP MicroServer Gen8 споделя и защитава критичната информация в централен сървър. Данните и приложенията, които се помещават на сървъра, са с отдалечен достъп от на практика всяко устройство в Интернет чрез Microsoft® Windows® Server 2012 Essentials, което подобрява продуктивността и съвместната работа.

Етикети: HP , HP Discover 2013 , HP ProLiant MicroServer

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени