HostingCon 2013: Иновативна услуга на ICN.Bg за управление на е-поща и телефония

Категория: Софтуерни услуги
Благой Благоев
четвъртък, 27 Юни 2013 13:21ч

На HostingCon 2013, най-голямото хостинг изложение в света, ICN.Bg, водеща хостинг компания и технологичен лидер в хостинг услугите на българския пазар представя иновативен софтуер, разработен съвместно с американската компания CommuniGate Systems. Продуктът е без аналог в световен мащаб и предлага решения за управление на електронна поща, работа в екип и телефония, напълно интегрирани с най-популярния и използван от всички хостинг доставчици контролен панел - cPanel. Софтуерът предлага мобилност, функционалност и високо ниво на сигурност, като същевременно оптимизира фирмените разходи.

“Иновативното софтуерно решение предоставя enterprise-grade услуги за малки и средни предприятия, като лесен достъп до електронна поща, календари, файлове, телефония и много други. По този начин потребителите на хостинг услуги в световен мащаб ще имат достъп до продукт, подсигуряващ комуникационните им нужди във всички направления – имейл комуникация, телефония, обмен на файлове и вътрешнофирмена комуникация. ICN.BG разработва софтуера за собствени нужди, но ще го предостави като open source продукт (продукт с отворен код), за да може всяка хостинг компания да използва интеграцията за собствени цели. Към момента ICN.BG е първата компания от региона, предлагаща подобни услуги за крайните си клиенти”, сподели Борислав Бориславов, съосновател и CTO на ICN.Bg.

Иновативното решение вече се използва тестово от няколко хостинг компании по света, а до края на юли ще бъде представено официално и пред българските потребители. Очаква се до края на годината да бъде представена финалната версия, включваща и цялостна телефонна централа с управление от уеб-хостинг панела.

Етикети: софтуерно решение , Hosting , HostingCon

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени