GPlay организира най-грандиозното геймърско събитие, което определи и българския отбор за големия турнир в Париж

Категория: Събития
Saga Technology
четвъртък, 15 Септември 2016 16:12ч

GPlay организира най-грандиозното геймърско събитие, което определи и българския отбор за големия турнир  в Париж

Let’s Play @ Aniventure се проведе в Интер Експо Център и след оспорвана надпревара българският отбор по Counter-Strike: Global Offensive, който ще представи страната на Еsports World Convention (от 27-ми до 31-ви октомври) в Париж.


Напрегнатите двудневни турнири в София включваха още надпревара в League of Legends, StarCraft, Hearthstone и други. Най-добрите геймъри се бореха и за награден фонд от 27 000 лева, разпределен в различните турнири.


Организатор на събитието е GPlayTV, които ще финансират самолетните билети и престоя на нашите „стрелци“ по време на едно от най-големите световни геймърски състезания.


Проектът GplayTV радва геймърите в България от над една година с организирането на турнири, живи предавания, ревюта на игри и на геймърски хардуер както на уеб сайта си http://gplaytv.bg/, така и във Facebook (https://www.facebook.com/gplaytv/) и техния YouTube канал. Така GplayTV събира на едно място най-интересното от международната eSport сцена, най-популярните български гейминг лица и най-големите турнири в България, както го определя екипът със странни имена като Zing, DonBrutar, Myth, NoThx, Miffzy, Prass, Kerrhigh, Qnchosad, stakiman, Digggi, Naregar, Addicted, YnoTxx, Nil.


Ето какво споделиха организаторите след голямото състезание: „Пълна зала с усмивки, позитивни емоции и състезателен дух. Правим това, което можем най-добре, а именно да играем заедно и да се забавляваме! Let's Play @ Aniventure бе една магия, която отмина неусетно и държи топъл спомен в сърцата ни.“ Огромни благодарности на Lenovo Bulgaria, TP-Link Bulgaria, FSP Europe, AKRacing, Red Bull, Vali Computers които отново ни се довериха и ни подкрепиха в това начинание!


Проектът е подкрепен и от редица компании, занимаващи са с хардуер, игри и др., като Lenovo Bulgaria, Vali Computers, TP Link, FSP Europe, Red Bull, nVidia, HP, Urage by HAMA, Zowie by Benq, Twitch и др.


Към мрежата на GplayTV е и сайтът Gplay.BG, предлагащ на едно място най-интересното от гейминг периферията на българските геймъри с безплатна доставка за цялата страна на пълното портфолио от продукти на марките Steelseries, CM Storm, Plantronics, Bloody, uRAGE, Epic Gear, Gunnars, TteSPORTS, Gigabyte, Rapoo, Divoom, Creative.


Gplay.BG предоставя възможност също геймърите да закупуват дрехи и аксесоари на любимите си професионални отбори или игри. Gplay.BG e официален партньор и на Gaya Entertainment, което му предоставя възможност да предлага лицензирани продукти като дрехи, играчки, постери на най-играните заглавия.


Етикети: геймъри , гейминг периферия , гейминг-хардуер , гейминг , геймплей , gplayTV

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени