GFI MAX RemoteManagement вече с лесен, бърз и сигурен отдалечен достъп

Категория: Бизнес Приложения , SaaS , Софтуерни услуги
Наско Атанасов
сряда, 18 Август 2010 14:09ч

GFI MAX RemoteManagement вече с  лесен, бърз и сигурен отдалечен достъп
Решението на GFI Software за отдалечено наблюдение и управление GFI MAX RemoteManagement вече включва Take Control за лесен, бърз и сигурен отдалечен достъп и асистиране на клиентите. Доставчиците на управлявани услуги (MSPs) и фирмите за ИТ поддръжка сега могат лесно и сигурно да се свързват към всеки наблюдаван сървър или работна станция само с един клик от основния екран на облачната услуга GFI MAX.

GFI MAX RemoteManagement е софтуерна услуга на абонаментна такса, която прави лесно отдалеченото наблюдение и управление на сървърите, работните станции, мрежите, хардуера и софтуера на клиентите. Допълнително решението позволява следене на активите (inventory tracking) и автоматично използване на инструменти за поддръжка. Хиляди фирми, осигуряващи ИТ поддръжка, риселъри с добавена стойност и доставчици на управлявани услуги използват ежедневно GFI MAX RemoteManagement, за да увеличат приходите си, да намалят разходите си и да дадат на клиентите си изключително качествена и бърза поддръжка. Услугата може да се активира след регистрация за 10 минути и не изисква специално обучение, хардуер, договори или дългосрочни задължения за ползване. За първите 30 дни след регистрацията за пробна версия услугата е безплатна.

Интегрирането на Take Control в панела на RemoteManagement означава, че клиентите могат да получат достъп до всяка проблемна машината незабавно и да решат проблема по възможно най-ефективния начин. Функционалността на решението Take Control е изградено на базата на водещи разработки и технологии на пазара, включително използване на множество конкурентни сесии, файлов трансфер, интегриран текст, глас и дори видео чат за поддръжка на потребителските приложения.

Take Control дава на компаниите за поддръжка и управлявани услуги възможност да предоставят по-добри услуги и да увеличат значително приходите си като използват бърз отдалечен достъп заедно със следните допълнителни ползи: Възможност за незабавно свързване към сървъри и работни станции – дори през защитни стени; възможност за конкурентно свързване към до 3 сървъра или работни станции директно от основния панел; много сигурна връзка с малък трафик на данни; използване само на една единствена система за наблюдение и управление на сървърите и работните станции както в работно, така и в извънработно време; лесно управление на плащанията чрез вграденото отчитане и доклади по сесии; премахване на разходите за пътуване до местоположението на клиента поради възможност за незабавно отдалечено оказване на помощ.

Етикети: софтуер , бизнес софтуер , софтуер като услуга , GFI , GFI MAX

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени