Genius анонсира екшън фотоапарат Life-Shot FHD300

Категория: Хардуер , Цифрово фото & видео , Цифрови фотоапарати
Saga Technology
петък, 6 Февруари 2015 9:14ч

Genius анонсира екшън фотоапарат Life-Shot FHD300
Life-Shot FHD300 е смарт екшън фотоапарат, който записва Full HD видео със звук и е подходящ за всякакви климатични условия. Разполага с последно поколение 8 MP сензор на Sony, който възпроизвежда отлични детайлни снимки, с висок контраст и наситени изображения. Може да се прикрепи и носи навсякъде, по всяко време, да се правят клипове, снимки и time-lapse видео, докато се движите, бягате, карате колело в дъжда, или плувате под вода!

Time-lapse е съвременна фотографска техника, при която се заснемат много на брой кадри през определен интервал от време. С помощта на подходящ софтуер снимките се обединяват във видео и се възпроизвеждат с нормална скорост под формата на видеоклип, в който всяка една секунда видео материал отговаря на две минути реално изминало време.

Камерата е окомплектована с водоустойчив калъф и позволява използване под вода в дълбочина до 3 м, а за любителите на екстремното колоездене има специална приставка за стабилно монтиране на устройството към велосипеда.

Вградената Wi-Fi функция позволява бързо да се свързвате с вашия смартфон и да прехвърляте видеоклипове и снимки. Просто изтеглете Genius Life-Shot App за Android или IOS смартфон и сте готови за всякакви приключения!

Препоръчителна въвеждаща цена на пазара: 200 лв. с ДДС.

Етикети: фотоапарат , Genius

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени