Гейтуеят ZyXEL 4G/LTE CPE с награда за иновативност и инженерни качества

Категория: Хардуер , Мрежи , рутери
Saga Technology
понеделник, 3 Декември 2012 10:00ч

Гейтуеят ZyXEL 4G/LTE CPE с награда за иновативност и инженерни качества
ZyXEL Communications съобщи, че продуктът й LTE5121 е награден от експертите на международното изложение за иновации "2013 International CES” в категорията продукти за домашна мрежа.

Продуктите, избрани и удостоени с титлата „CES Innovations honourees“ се отличават с висока иновативност и инженеринг, посочена от стотици записи. Оценяването е въз основа на няколко критерия: инженерни качества, дизайн и естетически качества, стойност за потребителя на функции, предназначени за употреба (функции за потребителя), уникални характеристики и тяхния принос към качеството на живот на потребителя. Отличените продукти са доказали отлична производителност сред конкурентни продукти в тази категория.

Награденият продукт на ZyXEL е 4G LTE (Long Term Evolution) Gateway LTE5121, който обединява няколко услуги и с богатите си функционални възможности е идеален за домашни потребители и малки офиси, както и места за продажба, които изискват мобилна връзка (кафе, клуб). Той осигурява високоскоростен 4G фиксиран широколентов достъп до интернет, заедно с пълна гама опции за свързване, включително Wi-Fi, Gigabit Ethernet, VoIP порт и поддръжка на интелигентни услуги за дома като домашна автоматизация, наблюдение на дома, управление на енергията предвид здравословните условия у дома.

"Да бъдем признати от престижна организация като CEA (Consumer Electronics Association) е доказателство за отговорността на ZyXEL при осигуряване на доставчиците на услуги с най-добрите и многофункционални CPE (Consumer Premisses Equipment), с което подобряваме свързаността на техните абонати - каза Калин Групчев, управител на ZyXEL България. - ZyXEL LTE5121 CPE предлага на операторите друга възможност да осигурят широколентови мрежи и допълнителни услуги до домашните абонати."


Етикети: Интернет , ZyXEL , ZyXEL България , Зиксел , шлюз , Калин Групчев , ZyXEL 4G/LTE CPE , гейтуей , CES 2013

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени