Футболният симулатор Pro Evolution Soccer 2017 вече е в магазините на Pulsar Games

Категория: Игри
HiTech Info
вторник, 4 Октомври 2016 23:08ч

Футболният симулатор Pro Evolution Soccer 2017 вече е в магазините на Pulsar Games
Българска верига за видеоигри Pulsar Games пусна в своята мрежа дългоочаквания Pro Evolution Soccer 2017, който направи своята премиера за персонални компютри, както и за игровите конзоли PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 и Xbox One на 15 септември. Критиците вече похвалиха заглавието за изключително естествения геймплей, подобрените механики и реализма, който по всеобщо мнение е значително подобрен, а всеки пас, задържане на топката и гол са прецизни и максимално близки до действителността.

Създателите на PES 2017 са се фокусирали върху концепция, наречена от тях „Контролирана реалност“, с което играта повишава нивото на интуитивност и пресъздаването на футбола от висшата лига. Друга система, наречена „Истинско съприкосновение“, се грижи играчите да получат всеки правилно прицелен пас и отваря възможности за серия от нови движения, осигуряващи пълен контрол над тежестта и скоростта на подаванията.

Славата на PES серията през годините винаги се е градяла върху съревнователния елемент, изправящ реални геймъри, застанали пред конзолите и компютрите, едни срещу други или борещи се кооперативно за победата на отбора си. Запазената марка на поредицата, наречена „Адаптивен изкуствен интелект“, също се завръща с идеята да анализира играта, слабите и силните звена в стратегията на играча, за да могат компютърно управляваните опоненти или съотборници да му се противопоставят или да му помогнат по максимално адекватен начин.

Създателите на играта се гордеят и с тясното си сътрудничество и дългогодишни близки взаимоотношения със серия от популярни футболни клубове, сред които Барселона, Борусия Дортмунд и Ливърпул. Сътрудничество, даващо им възможност да пресъздадат с максимална точност характерни движения и точни виртуални копия на ключови играчи чрез триизмерно сканиране. Моделите на стадионите и поведението на публиката също е базирано върху реални футболни терени и важни мачове. Желанието за пълна автентичност достига до там, че на премиерната си дата PES 2017 имаше автоматичен ъпдейт, който да отрази всички промени в отборите, случили се в рамките на последния трансферен прозорец.

PES 2017 обещава да бъде сбъднатата мечта на всеки фен на поредицата, а и на всеки футболен фен, следящ какво се случва на „зеления килим“ и изгарящ от желание да промени резултата на някой важен мач. Всички версии на Pro Evolution Soccer 2017 за всички налични платформи очакват почитателите на най-великата игра в магазините на Pulsar Games, както и за онлайн поръчка с безплатна доставка на www.pulsar.bg.

Етикети: Pulsar , гейминг , Pro Evolution Soccer 2017

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени