Fujitsu защитава данните на компаниите с ETERNUS CS8000

Категория: Сторидж , Хардуер , бекъп
Saga Technology
четвъртък, 26 Юни 2014 8:44ч

Fujitsu защитава данните на компаниите с ETERNUS CS8000
ETERNUS CS8000 разполага с автоматичен бекъп за архивни данни и повишена производителност
Загубата на данни от какъвто и да било вид винаги е болезнена. А ако става дума за данните на проспериращата ви компания, тогава положението може да бъде наистина страшно. За да предотвратят това неприятно преживяване от Fujitsu представиха най-новото си сторидж решение – ETERNUS CS8000, което предлага възможност за автоматичен бекъп на архивираните данни и две нива на съхранение на данните за по-сигурна защита без необходимост от допълнителен софтуер за бекъп. Освен това е повишена и производителността – 150 ТB/h при понижени работни разходи.

Fujitsu съобразява ETERNUS CS8000 за жизненоважния стремеж на бизнеса да реагира адекватно на постоянно растящите обеми на данните и предизвикателствата на ниво IT услуги. При непредвиден растеж на данните компаниите няма да се налага да купуват нови устройства, а само да добавят капацитет към ETERNUS CS8000. Това може да се направи в диапазона от 7 TB до 22,2 PB. А това е наистина безкрайно голям обем информация.

ETERNUS CS8000 е наличен на пазара по целия свят от 1 юни 2014 г. Обновленията идват в пакет, който е безплатен за всички потребители, разполагащи с договор за поддръжка.

Етикети: Fujitsu , сторидж

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени