Fujitsu постигна световен рекорд във виртуализацията с PRIMERGY BX924 S3

Категория: Хардуер , ИТ инфраструктура , Сървъри
Благой Благоев
сряда, 28 Март 2012 19:16ч

Fujitsu постигна световен рекорд във виртуализацията с PRIMERGY BX924 S3
Fujitsu потвърди, че PRIMERGY BX блейд сървърите осигуряват по-бърз, опростен и с по-ниски разходи начин за изграждане и опериране с ИТ инфраструктурата в средни фирми, клонове на компании или големи центрове за данни. Най-новото в продължителната серия от първи места на Fujitsu PRIMERGY е постигането на нов световен рекорд за сървърите с два сокета във VMware VMmark 2.1.1, където системата е постигнала резултат от 10.94@10 (с Fujitsu PRIMERGY BX924 S3 сървърни блейдове, всеки с 256 GB памет и с Intel Xeon E5-2690 процесори).

За да остане конкурентоспособна, ИТ инфраструктурата на една компания трябва да помогне за намаляване на разходите, увеличаване на производителността и да реагира бързо на промените. Блейд сървърите Fujitsu PRIMERGY дават възможност на клиентите да консолидират броя на сървърите, компонентите и едновременно да намалят инвестиционните разходи. По-малкото сървъри също е по-лесно, по-бързо и евтино да се управляват, с което се намаляват оперативните разходи. Гъвкавостта на бизнеса се подпомага чрез просто модулно проектиране и полезни функции, които да намалят времето за инсталация до часове или минути.

Допълнителна възможност за консолидация на сървърите се предлага от сървърната виртуализация. В този случай консолидацията е следствие от работата на няколко виртуални сървъра на една хардуерна платформа. Fujitsu PRIMERGY BX Blade сървърите са добро допълнение към x86 сървърната виртуализация с подобрено управление, голяма достъпност и оперативна ефективност чрез обща инфраструктура и виртуални вход/изход.

Fujitsu PRIMERGY BX блейд сървърите предлагат по-висока производителност в виртуализирани среди в сравнение с други системи. Това подобрява конкурентоспособността и създава потенциал за по-добри бизнес резултати, казват от компанията.

Етикети: виртуализация , Fujitsu , VMware , производителност , блейд сървър , Фуджицу , Fujitsu PRIMERGY

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени