Fujitsu обяви наградите си „Партньор на годината”

Категория: ИТ политика
Силвия Хаджикръстева
вторник, 2 Юли 2013 12:43ч

Fujitsu обяви наградите си „Партньор на годината”
Технологичната компания Fujitsu Technology Solution обяви официално наградите, връчени на неговите най-добри партньори за изминалата финансова година 2012. Те са присъдени в 8 категории.

1. Дебют на годината печели фирма Ро и Ни. Присъжда се на партньор с микс от добри продажби, усилия за сертифициране, лоялност и ангажираност в първата година от партньорството си с Fujitsu.

2. Екип на годината е фирма Ъмбрела. Присъжда се на партньор, показал най-висока отдаденост на целия му екип и усилия за развиване на бизнеса с Fujitsu.

3. Шампион сертификации е фирма Стемо. Присъжда се на партньор с най-голям брой сертификации за различни категории Fujitsu продукти и решения.

4. Иноватор решения - победителят в тази категория е фирма Компютърни Системи. Присъжда се на партньор за спечелена сделка с най-силен PR- ефект за Fujitsu в сегмент зелени технологии, корпоративна и социална отговорност.
5. Нов клиент на годината – печели фирма Евриста. Присъжда се на партньор спечелил важна сделка при нов клиент, който досега не е купувал продукти и решения на Fujitsu.

6. Посланик на Fujitsu е фирма Игъл Софтуер. Присъжда се на партньор със силен фокус върху продуктите на Fujitsu в комбинация с най-висока степен на лоялност, комуникативност и екипна работа.

7. Партньор с най-висок годишен ръст - победител в тази категория е фирма Сис Технология. Присъжда се на партньор, който има значителен ръст в продажбите си на продуктите на Fujitsu.

8. Партньор на годината е фирма КОНТРАКС. Присъжда се на партньор с най-силни продажби, най-висок ръст и най-голяма лоялност към Fujitsu.

Етикети: награди , Fujitsu Technology Solutions , Партньор на годината

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени