foodpanda представя следващо поколение мобилно приложение за поръчка на храна

Категория: Софтуер , Приложен софтуер
Saga Technology
сряда, 2 Юли 2014 21:03ч

foodpanda представя следващо поколение мобилно приложение за поръчка на храна
Според проучване на foodpanda, България е сред първите страни, които предлагат най- големи възможности за онлайн плащане и плащане чрез мобилно приложение. Все повече българи, улесняват ежедневието си като променят навиците си за разплащане. Това е голям плюс както за цялостната икономика, така и за фирмите на родния пазар.

Международната компания foodpanda пусна изцяло обновено приложение с чисто нов дизайн. То осигурява лесен достъп до менютата на повече от 30 000 ресторанта в повече от 40 страни по целия свят. Новата версия на приложението е с възможност за плащане онлайн като по този начин цели да улесни максимално доставката на храна до вкъщи или офиса. Новото приложение е достъпно за всички основни мобилни платформи: IOS, Android, Windows, Nokia X и Asha.

Мобилното приложение позволява на потребителите да виждат препоръчаните местни ресторанти и да избират от хиляди ястия за доставка. Менютата предоставят и снимки, отзиви за ресторантите както и рейтинг. В допълнение към това, foodpanda / hellofood предлага ексклузивни оферти и специални предложения от голямото разнообразие на ресторанти. Потребителите могат да получат достъп до историята на поръчките си с цел бърза и удобна повторна заявка. Освен това приложението позволява на потребителите да персонализират своите ястия точно като в ресторанта. Приложението дава възможност за заплащане чрез наложен платеж или чрез различни интегрирани онлайн възможности за плащане, като плащане с кредитна карта.

Напълно специално изграденото следващото поколение мобилно приложение, демонстрира последователност и удобство през всяка стъпка от процеса на поръчване на храна.

Етикети: мобилно приложение , foodpanda

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени