Евроком с цифрова телевизия и в Пазарджик

Категория: Телекомуникации , Услуги , Събития
Наско Атанасов
четвъртък, 11 Декември 2008 13:53ч

Евроком Кабел стартира излъчването на цифрова телевизия с високо качество и разнообразно съдържание и в Пазарджик. Така абонатите на оператора ще се възползват от широката гама програми и от допълнителни удобства.

"Целта на Евроком е да предложи на потребителите си модерни технологични услуги и разнообразно съдържание на достъпни цени. Стартирането на Цифрова ТВ е част от стратегията ни да добавяме стойност към стандартните пакети. В началото на следващата година ще предложим още нови услуги, които ще дадат повече възможности за избор на нашите потребители. Смятам, че за по-малко от година компанията доказа своето качество и коректност пред клиентите си", коментира Христо Христов, директор "Маркетинг и продажби" в Евроком.

Броят на цифровите програми, предлагани в Пазарджик от Евроком е 108, с тенденция пакетът да бъде допълнително развиван и обогатяван. Операторът ще предостави на своите абонати програми с атрактивно съдържание, като: Eurosport 2, Discovery Science, Discovery World, Discovery Travel&Living, AXN Crime, AXN Sci-Fi и National Geographic Wild.

Стандартният цифров пакет на Евроком в Пазарджик е достъпен на цена от 4 лв., като тя се добавя към таксата за кабелна тв от 14,50 лв. или общо 18,50 лв на месец. Всички настоящи и бъдещи абонати могат да гледат филмовия пакет HBO и HBO Comedy срещу допълнителната такса от 6,90 на месец. "Макспак" пакетът от програми, който включва HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2 се предлага за 9,90. За новите абонати цифровият приемник, задължителен за приемане на цифровия сигнал, се предоставя на клиентите безплатно, при сключване на едногодишен договор. Абонатите, които не желаят да сключат обвързващ договор ще получат приемника срещу депозит от 60 лв.

Предимствата на цифровата телевизия са значително по-високото качество на картината с наситеното широкоекранно изображение и независещо от лошото време; по-високото качество на звука с технологията Dolby Digital, както и достъп до повече програми с по-високо качество. Цифровата телевизия е съвместима с всеки цветен телевизор, което я прави достъпна за всеки.

От декември Евроком стартира и изцяло обновения електронен програмен справочник (EPG), който ще предоставя пълна информация за всички програми от цифровия пакет. С него абонатът ще вижда заглавие, начало и край на предаването, водещи и информация за тях; сезон, серия, екип, както и кратко резюме за предстоящ филм и т.н. Изчерпателната справочна информация ще е достъпна от телевизионния екран и ще улесни избора на предаванията.

За абонатате на Евроком вече е достъпна и новата програмната схема на кабелната ТВ. Тя ще предлага 62 канала с атрактивно съдържание, като популярният реалити канал Nova+, MGM, Boomerang и VH1.

Етикети: маркетинг , телевизия , СЕК , телевизор , технология , ATI , Евроком , Евроком Кабел , МВР , стандарт , ИТ , C , цифрова телевизия , ЕРП , чат , IT , информация , GM , БИ , National Geographic , Cinema

Четете още:Последни новини
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...
 
Вали Компютърс ООД е вече официален дистрибутор на Asus за ...
 
BRIX Gaming UHD с моделно име GB-BNi5HG4-950 е най-новото устройство ...
 
Българският разработчик на високотехнологична медицинска апаратура БТЛ Индъстрийз представи иновативен ...