Евроком повишава надеждността на Интернет услугата си като предлага антивирусната програма ESET NOD 32 Antivirus

Категория: Софтуер , Информационна Сигурност , антизловреден и антиспам софтуер , Интернет , Телекомуникации , Услуги
Теодора Илиева
петък, 13 Февруари 2009 15:30ч

Евроком повишава надеждността на Интернет услугата си като предлага антивирусната програма ESET NOD 32 Antivirus

От 9 февруари 2009 г. Евроком Кабел започна да предлага Интернет услугата си вече и с антивирусната програма ESET NOD 32 Antivirus на преференциални цени.

ESET NOD 32 Antivirus е антивирусна система от ново поколение, която осигурява максимална защита от новопоявили се вируси, троянски коне, шпионски и рекламен софтуер и всички други заплахи. Предимството му е превантивната защита с технологията Threat Sense, която проактивно идентифицира заплахите и предотвратява до 80% от атаките още в първите часове от тяхното разпространение.

Всички абонати на Интернет, включително и на Тройната услуга на Евроком могат безплатно да тестват антивирусната програма за период от 1 месец, след заявка във всички центровете на Евроком. След изтичане на едномесечния тестов период, клиентите могат да изберат един от абонаментите за ESET NOD32 Antivirus. За абонатите с едногодишен договор за Интернет, месечната такса за антивирусната програма ще е 2,90 лв., а за тези с безсрочен договор – 3,60 лв. с ДДС. Друга възможност за Интернет потребителите на Евроком е да предплатят абонамента за ESET NOD32 за половин година, което ще им струва 20,40 лв., а за една година, съответно 38,40 лв.

„Евроком се грижи за клиентите си, като се стреми да предоставя сигурна и надеждна Интернет услуга. Включването на антивирусна защита в нашето портфолио е част от стратегията ни за повишаване сигурността на Интернет и защита на данните на потребителите ни”, подчерта Христо Христов, Главен директор Маркетинг и Продажби на компанията.

Повече информация и демо версия на продукта може да намерите на: http://nod32.ekk.bg.
Етикети: Интернет , маркетинг , сигурност , вируси , софтуер , .NET , антивирусна защита , ESET NOD32 , технология , заплахи , antivirus , антивирусна програма , Евроком , Евроком Кабел , програма , ИТ , C , ESET , защита , троянски кон , информация , HR , защита на данни , БИ , EDI

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени