Есенен семинар: Стратегия на Oracle за предлагане на цялостни ИТ решения

Категория: Бизнес интелигентност , ИТ политика , Събития , Регистрационна форма
Наско Атанасов
четвъртък, 25 Ноември 2010 14:00ч

Есенен семинар на Българската група на потребителите на Oracle (БГПО) се състоя тези дни в гр. Правец. Деветнайсетото му издание събра над 300 участници и отбеляза рекордно присъствие. Основният извод от форума бе, че интересът към Oracle технологиите в страната ни расте. Голям интерес сред администраторите на бази данни, софтуерните разработчици, клиентите и партньорите предизвика участието на Том Кайт, главен технически архитект на Oracle в световен мащаб, който представи визията на компанията за бъдещите средства за разработка на приложения.

Участниците в семинара имаха възможност в продължение на три дни да обменят информация, идеи и практически решения с експерти от най-високо професионално ниво на Oracle – от програмите Oracle ACE Directors и Oracle Certified Masters, по теми като подобряване на производителността, следващото поколение на софтуерните пакети Бизнес Интелиджънс (Business Intelligence - BI), бъдещата версия на операционната система Oracle Solaris, най-добри практики за надежност и ефективност на Java приложенията и редица други. На семинара беше представена и стратегията на Oracle за предлагане на цялостни ИТ решения. Към обществото на потребителите на Oracle вече се присъедини потребителската група на Solaris и така БГПО стана една от най-големите експертни общности в страната.
Очакванията са, че тенденцията за присъединяване на нови потребители на Oracle към БГПО ще се запази и през пролетното издание на форума.

Етикети: Oracle , семинар , ИТ решения

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени