ЕнергоСервиз с нова ERP/CRM софтуерна система

Категория: Бизнес Приложения , ERP , CRM
Saga Technology
четвъртък, 30 Януари 2014 10:37ч

Компанията за ядрена автоматика ЕнергоСервиз АД внедри бизнес софтуерното решение Antipodes.Cubes. Antipodes.Cubes представлява напълно функционална ERP/CRM система, базирана на визуалния инструмент за моделиране на бизнес процесите Workflow Architect.

Решението е напълно интегрирано със системата за управление на качеството в компанията. То е внедрено с интерфейси на български и на английски език, а проектът включва един сървърен и 25 клиентски лиценза. Системата поддържа най-масовите интернет браузъри, както и основните мобилни операционни системи. Към нея е мигрирана и съществуващата в ЕнергоСервиз SQL база данни. Новият модул „Логистика“ замества централизирано използването на множество разхвърляни xls файлове и прави автоматична връзка със счетоводния и финансов модул.

В рамките на проекта са внедрени още софтуерните модули „Сервиз и поддръжка“, „Управление на проекти“, „Доставки, продажби и дистрибуция“, „Управление на складово стопанство“, „Прогназиране и планиране на дейността и процесите във фирмата“, „Управление на отношенията с клиентите“, „Управление на документите“, „Справки, анализи, отчети, статистика на бизнес резултати и дейности“, както и „Управление на човешките ресурси“.

Дейността на компанията е дефинирана чрез отделни бизнес процеси, всеки от които има собствена структура, задачи, отговорници на задачите, краен срок и разнообразни други параметри. Задачите са свързани със съответните бюджет, материални ресурси и фирмени документи, а Antipodes.Cubes позволява лесно да бъдат добавени нови задачи и процеси, както и визуално редактиране на съществуващите.

“Новата система подобри значително комуникацията в рамките на компанията ни и улесни колективната работа по проекти. Освен това проследяването на изпълнението на задачите от всеки един участник в проектите е много по-лесно. Намалена е и зависимостта от факс комуникация, както и обемът на прикачени файлове, които се изпращат по електронна поща и преди водеха до препълване на пощенските кутии“ - разказва Еким Екимов, технически директор в ЕнергоСервиз АД.

Като други важни предимства той посочва уеб-базираният интерфейс на Antipodes.Cubes, достъпен от всеки браузър, подобреното отчитане и анализ на отработените часове по различните задачи и проекти, както и пълният контрол и отчетност за работата по проекти и задачи, включително за финансовата информация, графиците, етапите, файловете, материалните и човешките ресурси. Цялата информация за контрагентите и служителите също е централизирана и достъпът до нея от оторизирани потребители е значително улеснен.

Проектът е осъществен от български разработчик на бизнес софтуер Антиподес ООД.

Етикети: ERP , CRM , erp системи , бизнес софтуер , бизнес анализ , ERP решение , управление на бизнеса , Customer relationship management , Antipodes , система за управление на бизнеса , софтуер за управление на бизнеса , Antipodes.Cubes , Антиподес , Enterprise resource planning

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени