Един месец безплатен БТК ADSL за нови Интернет клиенти

Категория: Интернет , Телекомуникации , Любопитно , ИТ политика
Saga Technology
сряда, 22 Април 2009 9:48ч

Нови ADSL клиенти ползват цял месец безплатен пробен период за високоскоростния Интернет, ако решат да подпишат едногодишен договор за услугата. За да се убедят в надеждността и скоростта на връзката, потребителите могат да заявят един от пакетите БТК ADSL Start, БTK ADSL Tempo, БTK ADSL 6 MEGABIZ и БTK ADSL 12 MEGABIZ, които се предлагат за бизнес и домашни клиенти.
 
За да сърфират неограничено в световната мрежа в продължение на 30 дни, без да заплащат пробния период, Интернет потребителите трябва единствено да заявят услугата и ще получат веднага своя модем. Инсталирането на устройството е лесно, бързо и може да бъде извършено без намесата на техническо лице. Всичко, което е необходимо, е да се свърже модемът към телефонната розетка и към компютъра. Потребителите имат възможност да поръчат и инженерно инсталиране на тестовия пакет, срещу минимално заплащане.
 
Безплатният тест на ADSL може да се поръча до края на май във всички БТК центрове, магазините от партньорската мрежа, чрез акаунт мениджърите на бизнес и корпоративни клиенти, както и онлайн на www.btc.bg. В този период всички нови домашни и бизнес клиенти могат да изпробват високоскоростния Интернет и ако харесат услугата и качеството на връзката, да продължат да ползват избрания от тях БТК ADSL пакет. На Интернет страницата на БТК е достъпен и справочник, който улеснява абонатите, като им посочва най-близките и удобни магазини.
 
Клиентите имат възможност да изберат скоростта на връзката, която ползват. В момента БТК предлага четири ADSL пакета – два за домашни и два за бизнес клиенти със скорости от до 6 и до 12 мегабита. Цената на стартовия пакет е само 20 лв. на месец.
 
За да останат клиенти на БТК ADSL, потребителите просто трябва да задържат модема у дома след края на пробния период. Клиентите, които пък решат да прекратят ползването на услугата могат да върнат оборудването в някой от центровете на БТК в рамките на едномесечния тестов период.

Етикети: Интернет , БТК , ADSL , компютър , телефон , BI , онлайн , ИТ , C , чат , модем , BTC , HR , високоскоростен интернет , БТК ADSL , БИ , СКАТ

Четете още:



Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...



Най-четени