Е490 на Gigaset - телефон за вашата почивка

Категория: Хардуер , Телекомуникации
Saga Technology
вторник, 19 Юли 2011 14:47ч

Е490 на Gigaset - телефон за вашата почивка
Gigaset Communications представи безжичен телефон, проектиран да е подходящ за летните месеци, когато хората през голяма част от времето са извън дома.

Телефонът Е490 е устойчив на прах, вода и удар. Той удобно ляга в ръката чрез вграден гумен пръстен по цялата му обиколка. Заедно с Е490 се предлага щипка за колан, която позволява ръцете да са свободни чрез интегрирана хендфри функция или включения в пакета хедсет.

Безжичният Е490 е удобен и за ежедневна употреба благодарение на цветния си дисплей, възможност за запаметяване на 150 контакта, SMS функция и много дълго време за разговор и изчакване. Дори да използвате градинска косачка или да сте да шумен басейн, чрез вградената вибрация на Е490 никога няма да пропуснете важно обаждане. Е490 е подходящ и за семеен телефон поради изключително здравата му конструкция, възможност за бебефон функция и тихо звънене.

Е490 използва последните ECO DECT технологии на Gigaset. Зареждащите устройства имат възможност за смяна на режима на работа и осигуряват ниско потребление на енергия. В ECO режим подаваното от устройството напрежение се редуцира с до 80 процента като подаваната мощност също се регулира автоматично, в зависимост от разстоянието между базовата станция и слушалката.

Gigaset E490 е носител на наградите за дизайн red dot и Good Design Award.

Етикети: телефон , безжичен телефон , Gigaset Communications , Gigaset

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени