E1@ONLINE в Tier3+ център за данни предлага ERP като услуга

Категория: ERP
Saga Technology
четвъртък, 15 Ноември 2012 11:19ч

Българската софтуерна компания ERP.BG разположи ИТ оборудването за своята ERP система E1@ONLINE, предлагана като услуга, в Tier3+ център за данни. Изданието E1@ONLINE е предназначено за употреба като услуга (SaaS – Software as a Service) и позволява на българските фирми да използват пълноценна ERP система, заплащайки месечна такса и спестявайки разходите за скъпо оборудване, ИТ персонал и внедряване на място.

„Позиционирането на оборудването за SaaS версията на нашата ERP система в център за данни е от ключово значение за нас. Предлагането на ERP като услуга има огромни предимства, както по отношение на по-ниските разходи, така и по отношение на гъвкавостта, скалируемостта и възможността решението да се използва отдалечено. Сега, разполагайки сървърите на E1@ONLINE в специализиран център за колокация от високия клас Tier3+, добавяме към тези предимства още по-висока надеждност и сигурност“ - посочва Иван Аржентински, управител на ERP.BG.

Миграцията към професионален дейта център осигурява също по-висока сигурност на захранването и повече възможности за резервиране на комуникационната свързаност. Надеждността и непрекъсваемостта на услугите са гарантирани в много по-висока степен, отколкото една компания, неспециализирана в това, би могла да го постигне.

Етикети: ERP , SaaS , софтуер като услуга , център за данни

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени