Две сървърни системи на Перси сертифицирани за EnterpriseOne на Алое Ко

Категория: Бизнес Приложения , ERP , Системна интеграция , Сървъри
Saga Technology
сряда, 31 Август 2011 17:31ч

Две сървърни системи на Перси сертифицирани за EnterpriseOne на Алое Ко
Българската софтуерна компания Алое Ко съобщи, че е сертифицирала две сървърни системи на производителя на компютри Перси, оптимизирани за работа с ERP системата й EnterpriseOne.

Двете фирми си партнират от над три години за предлагането на цялостни бизнес решения – ERP (Enterprise Resource Planning) система, сървъри за нея, както и необходимите прилежащи мрежови устройства.

Двете сертифицирани сървърни конфигурации са насочени към малки и средни фирми, както и към големи компании. Те са преминали многократни тестове за работа с EnterpriseOne, като са показали висока надеждност, безпроблемно функциониране на ERP системата и са оптималното решение като цена и производителност.

„Решението, което предлагаме с Перси не е просто една съвместна оферта. То е базирано на многократни тестове и има за цел да елиминира много от потенциалните „подводни камъни“, които са скрити в проектите за внедряване на бизнес софтуер. Често в такива случаи фирмите подценяват готовността на сървърната и мрежова инфраструктура да поеме нарастващата нужда от трафик, свързана с работата на една ERP система, а при проблеми доставчикът на софтуерното решение и този на хардуера понякога започват да си прехвърлят отговорността един на друг. Партньорството на Алое Ко с Перси е гаранция, че клиентите ще бъдат защитени от подобни проблеми, а в добавка няма да им се налага да комуникират с няколко доставчици“ - казва Иван Аржентински, управител на Алое Ко.

„В партньорство с Алое Ко ние предлагаме не само многофункционално ERP решение и сертифицирани за него сървъри на по-достъпна цена, а също и цялостна консултация по въпроси, като разположението на ресурсите за съхранение на данни, оразмеряването, инсталирането и конфигурирането на сървърите, резервирането на данните и всички останали аспекти от подобен проект. С внедряването на ERP система фирмата преминава към едно по-високо ниво на организация, бизнесът става много по-силно зависим от храдуерната инфраструктура и значението й нараства многократно“ - посочва Мартин Филев, управител на Перси.

Двете сървърни конфигурации, сертифицирани от Алое Ко, са с процесорите Sandy Bridge на Intel. Първата от тях - (s040) Tower, 6 HDD Trays, Single PSU – се предлага с версията за малки и средни фирми EnterpriseOne Small Business Edition. Тя включва цялата функционалност на пълния пакет, като ограничението е само по отношение на максималния едновременен брой работещи потребители и поддържаното издание на SQL Server - Workgroup. Сървърът позволява управлението на до три фирми от всякакви браншове, или между 6 и 25 работни места, а изданието на SQL Server позволява автоматизация само на най-основната административна задача - ежедневен пълен бекъп.

Втората конфигурация - (s041) 1U, 6 HDD Hotswap, Single PSU, EnterpriseOne Standard - е подходяща за стандартната версия на ERP системата EnterpriseOne и е насочена към утвърдени средни или големи фирми от всички браншове. Тя включва всички функционалности на системата и може да се използва за управление на до пет собствени фирми. Поддържаното издание на SQL Server - Standard, включва всички инструменти за автоматизация на ежедневните административни задачи, както и възможности за огледални бази и автоматично прехвърляне към резервен сървър при отказ на основния. Конфигурацията е подходяща за между 10 и 80 работни места.

Етикети: сървъри , ERP , сървър , Алое Ко , EnterpriseOne , сертифициране , сървърни решения , Перси

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени