Dox.bg заменя услугата „Чекмедже” на АБВ Поща

Категория: Интернет
Saga Technology
петък, 28 Август 2009 10:20ч

Dox.bg заменя услугата „Чекмедже” на АБВ Поща
Услугата за съхранение на файлове „Чекмедже” на abv Поща вече е изцяло част от файловия организатор Dox.bg. Тя предоставя на потребителите възможността да изпращат файлове с размер до 1GB и папки с размер до 3GB директно през пощенската си кутия. Всички файлове, съхранявани до момента в „Чекмедже” са достъпни през пощенските кутии на потребителите от линка „Файл организатор” в горната навигационна лента на страницата.

Сигурността на информацията е гарантирана, като за всеки изпрател файл се генерира уникален линк, който води само до конкретния файл или папка. Всеки линк за достъп може лесно да бъде деактивиран от главното меню на файловия организатор Dox.bg.

Нова регистрация за Dox.bg не е нужна – регистрацията за който и да е продукт на марката АБВ служи за достъп до всички останали продукти. Единственото което трябва да се направи е да се въведе същото потребителско име и парола. 

Потребителите на обогатената услуга могат да споделят големи файлове не само до АБВ потребители, но и до всички свои приятели, които ползват различни мейл услуги и средства за незабавна комуникация.Етикети: сигурност , СЕК , НАП , АБВ , поща , файл , електронни услуги , ГИС , ИТ , информация , ABV.bg , dox.bg

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени